Anda Adam, pregătită pentru pasul cel mare: „Nu cred că mai are mult până la nuntă”

Anda Adam este îndrăgostită până peste cap de iubitul ei, un afacerist din Cluj, iar cunoscuții sunt de părere că cei doi mai au foarte puțin până la nuntă.

30 aug. 2021, 22:48
Anda Adam, pregătită pentru pasul cel mare: „Nu cred că mai are mult până la nuntă”

Anda Adam trăiește o frumoasă și intensă poveste de dragoste alături de partenerul ei, un om de afaceri din Cluj. Cei care îi cunosc sunt foarte fericiți pentru ei și au declarat că, după cum evoluează situația dintre cei doi îndrăgostiți, nu mai este foarte mult până la nuntă.

Viața Andei Adam trece printr-o perioada foarte armonioasă din punct de vedere sentimental, după ce s-a despărțit de tatăl fetiței sale.

Vedeta se află într-o relație cu afaceristul de patru luni, iar senzuala cântăreață a cunoscut-o deja pe mama soacră, care o adoră pe artistă. Artista și partenerul ei nu se mai ascund de ochii lumii și par hotărâți să-și construiască un viitor împreună.

“Anda e foarte îndrăgostită şi se înţelege bine cu acest băiat. Nu cred că mai are mult până la nuntă. Bine, depinde şi de ce timpuri vin, restricţii etc. Se iubesc mult, iar soacra o adoră pe Anda. Ei se ştiu de mult timp, dar sunt împreună de câteva luni. Soacra ei e moartă după ea”, au declarat surse din anturajul vedetei, potrivit CanCan.

Anda Adam îşi „consumă” noua relaţie în public. Cum au fost fotografiaţi cei doi „porumbei”, la un restaurant

Anda Adam

îşi „consumă” noua relaţie în public. Vedeta pare foarte entuziasmată şi fericită alături de afacerist. Recent, cei doi „porumbei” au fost fotografiaţi de paparazzii Cancan.ro la un restaurant din Capitală, în ipostaze extrem de tandre.

Alături de un alt cuplu, Anda și iubitul ei au descins în restaurantul Mandaloun și aveau să-și declare, pe față, sentimentele. Afaceristul a stat numai cu ochii numai pe Anda, pe care a sărutat-o în repetate rânduri.

La un moment dat, a venit şi narghileaua, pe care blondina a testat-o. După o perioadă în care a inhalat aburii, a venit rândul lui. S-a ridicat de pe scaun și s-a așezat în stânga artistei, lângă narghilea.

De ceva vreme s-a zvonit că Anda Adam nu ar mai locui împreună cu soțul ei și ar avea în vedere despărțirea, însă artista nu voia să confirme acest lucru.

„Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii, pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează, nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul.

Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât”, a spus Anda Adam.

„Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo.

El este detașat de subiect pentru că el, atunci când m-a cunoscut sau când a luat decizia de a fi cu mine, știa exact în ce horă intră să joace. Nu are de ce să fie afectat, pentru că este asumat.

Copilul este perfect normal, sănătos, fericit, râdem, ne bucurăm de ea și îți garantez că orice ar fi pe lumea asta, aș face tot ce îmi stă în putință ca fiica mea să fie fericită. Pentru mine, fericirea Evelinei este cel mai important lucru din lume”, a mai spus Anda Adam.