Anda Adam îşi „consumă” noua relaţie în public. Cum au fost fotografiaţi cei doi „porumbei”, la un restaurant

Anda Adam îşi "consumă" noua relaţie în public. Nu mai este nevoie de nicio confirmare că artista trăieşte o nouă poveste de dragoste, alături de bărbatul cu care s-a afişat pe reţelele de socializare. Deşi blondina nu a făcut declaraţii pe acest subiect, imaginile vorbesc de la sine.

16 iul. 2021, 08:30
Anda Adam îşi „consumă” noua relaţie în public. Cum au fost fotografiaţi cei doi „porumbei”, la un restaurant

Anda Adam îşi „consumă” noua relaţie în public. Vedeta pare foarte entuziasmată şi fericită alături de afacerist. Recent, cei doi „porumbei” au fost fotografiaţi de paparazzii Cancan.ro la un restaurant din Capitală, în ipostaze extrem de tandre.

Citeşte şi: Anda Adam şi noul iubit nu se mai ascund. S-au sărutat pasional la piscină FOTO

Anda Adam îşi „consumă” noua relaţie în public

Alături de un alt cuplu, Anda și iubitul ei au descins în restaurantul Mandaloun și aveau să-și declare, pe față, sentimentele. Afaceristul a stat numai cu ochii numai pe Anda, pe care a sărutat-o în repetate rânduri.

La un moment dat, a venit şi narghileaua, pe care blondina a testat-o. După o perioadă în care a inhalat aburii, a venit rândul lui. S-a ridicat de pe scaun și s-a așezat în stânga artistei, lângă narghilea.

Sursă foto: Cancan.ro

Ce spunea Anda Adam despre căsnicia ei

De ceva vreme s-a zvonit că Anda Adam nu ar mai locui împreună cu soțul ei și ar avea în vedere despărțirea, însă artista nu voia să confirme acest lucru.

Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii, pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează, nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul.

Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât”, a spus Anda Adam.

Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo.

El este detașat de subiect pentru că el, atunci când m-a cunoscut sau când a luat decizia de a fi cu mine, știa exact în ce horă intră să joace. Nu are de ce să fie afectat, pentru că este asumat.

Copilul este perfect normal, sănătos, fericit, râdem, ne bucurăm de ea și îți garantez că orice ar fi pe lumea asta, aș face tot ce îmi stă în putință ca fiica mea să fie fericită. Pentru mine, fericirea Evelinei este cel mai important lucru din lume”, a mai spus Anda Adam.