Anda Adam s-a măritat. Ţinuta spectaculoasă a întors toate privirile la Starea Civilă

Anda Adam s-a căsătorit cu iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci, după o relaţie de un an şi jumătate. În luna septembrie a anului trecut, Anda a primit inelul de logodnă. Cununia civilă a avut loc la Starea Civilă a Sectorului 1.

23 dec. 2022, 22:47

Anda Adam s-a măritat, iar ceremonia a fost una extrem de restrânsă, la care au participat doar familia şi prietenii apropiaţi. Anunțul a fost făcut chiar de artistă, într-un story pe Instagram.

Anda Adam s-a măritat

În filmulețul postat, Anda Adam (42 de ani) apare alături de soțul ei şi este extrem de fericită.

Voiam să vă dorim sărbători fericite și să vă anunțăm că astăzi, noi…ne-am căsătorit. Suntem aici cu părinții”, a spus Anda Adam.

Actualul soţ al artistei a mai fost însurat și are o fetiță. A locuit mult timp în Elveția și Franța, iar în România se ocupă de mai multe afaceri.

Am spus da!”, au scris Anda Adam și soțul ei în dreptul fotografiei pe care a postat-o pe Instagram. Cei doi proaspăt căsătoriți și-au asortat ținutele pentru ziua cea mare. Anda Adam a purtat un costum extravagant, cu un sacou de culoare neagră, accesorizat în partea de jos a mânecii cu câteva motive argintii. Pe umeri au fost atașați câțiva franjuri de aceeași culoare.

Citeste si De ce se teme Florin Piersic de moarte: „Am şi trăit-o de mic. Ştiu că trebuie să vină şi nu ştiu unde mă va prinde”

Anda Adam a optat pentru un machiaj discret şi pentru o manichiură simplă.

Soțul ei a purtat un costum de culoare închisă, o vestă crem și cămașă de culoare albă.

Cererea în căsătorie a avut loc într-un peisaj inedit

În momentul în care a fost cerută de soție, Anda Adam a avut parte de o experiență inedită, în Cappadocia, într-un  loc în care zburau zeci de baloane.

Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboară zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie. A fost unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta. Este o destinație pe care voiam să o vizităm de mult timp. Bineînțeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunși acolo, să facem și o ședință foto, este foarte instragamabil locul.

Citeste si Nicoleta Luciu şi-a iertat tatăl, după ani de zile în care nu şi-au vorbit. Petrec sărbătorile împreună

El, între timp, a pus la cale, fără ca eu să știu, toate detaliile ca să îmi facă surpriza, să pregătească momentul cererii în căsătorie. Am ajuns eu ca o floricică, la 5 dimineața, la ședința foto. Când am terminat de fotografiat și m-am întors la iubitul meu, el deja era în costum, cu cutia cu inelul pregătite; s-a așezat în genunchi și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui. A fost foarte emoționant, nu mă așteptam, am plâns de bucurie…

Toți oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastră ne felicitau și ne făceau cu mâna. A fost ca într-un film, parcă nici nu îmi vine să cred că a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întâmple acest lucru”, povestea cântăreaţa la momentul respectiv.