Nicoleta Luciu şi-a iertat tatăl, după ani de zile în care nu şi-au vorbit. Petrec sărbătorile împreună

Nicoleta Luciu şi-a iertat tatăl, după ani de zile în care nu şi-au vorbit. Cei doi nu au avut o relaţie foarte bună şi asta pentru bărbatul, din cauza problemelor pe care le avea cu alcoolul, îşi teroriza soţia, dar şi pe fete.

23 dec. 2022, 16:49
Nicoleta Luciu şi-a iertat tatăl, după ani de zile în care nu şi-au vorbit. Petrec sărbătorile împreună

Nicoleta Luciu şi-a iertat tatăl. După mulţi ani în care nu şi-au vorbit, vedeta a decis să facă pace cu părintele ei. Vestea neașteptată a venit chiar de la Ion Luciu, în cadrul unui interviu. Astfel, familia Luciu se va reuni de sărbători la Miercurea Ciuc.

Citeşte şi: Nicoleta Luciu rupe tăcerea despre relaţia soţul ei, Zsolt: „Aşa stau lucrurile între noi doi”

Nicoleta Luciu şi-a iertat tatăl

Sunt bine, sănătos și bucuros, în același timp. De Sărbători, o să mă duc la Nicoleta la Miercurea Ciuc, să fim cu toții acolo. Nepoțeilor le-am pregătit deja jucăriile de la Moș Crăciun.

O să fie frumos. Fetele mă ajută și cu bani! Însă, nu mi-am mai văzut cei patru nepoței de trei ani, eu nu prea sunt cu drumurile lungi, până la Miercurea Ciuc, unde s-a mutat Nicoleta”, a spus Ion Luciu, potrivit click.ro.

În urmă cu ceva vreme, actrița a dezvăluit că tatăl său a traumatizat-o în copilărie, ca urmare a dependenței de alcool. Ion Luciu era violent și își făcea familia să trăiască în teroare.

Când ştiam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuţitele sau toporul. Ne retrăgeam fiecare în camera lui, nici lecţiile nu mai puteam să le facem. Seara nu puteam să folosim curentul, pentru că ne spunea că nu are bani să-l plătească. Mă trezeam la 3 dimineaţa să-mi fac lecţiile pentru şcoală. Îmi era foarte frică de el. 

N-am simţit niciodată dragostea de tată. N-a ştiut să ne ofere o îmbrăţişare sau să ne spună o vorbă bună, numai în înjurături ne ţinea. Dacă nu ar fi alcoolic, ar fi un om extraordinar”, a spus Nicoleta Luciu, în urmă cu ani buni.