Anda Adam s-ar putea să nască PREMATUR. Explicaţia MEDICILOR

Anda Adam mai are puţin şi va aduce pe lume primul său copil. Pentru că a avut parte de o sarcină uşoară, artista nu a renunţat la stilul său de viaţă extrem de agitat. Din păcate, însă, medicii sunt puţin cam rezervaţi şi cred că efortul în exces poate produce o naştere prematură.

RomaniaTV.net
31 aug. 2015, 10:20
Anda Adam s-ar putea să nască PREMATUR. Explicaţia MEDICILOR

În perioada sarcinii, Anda Adam s-a îngrăşat doar cinci kilograme, nu a avut stări de oboseală şi nici nu a avut ameţeli sau greţuri. Mai mult decât atât, cântăreaţa merge în continuare la sala de fitness de două ori pe săptămână, vedeta fiind o împătimită a exerciţiilor fizice.

Din păcate, medicii ginecologi o avertizează pe artistă că, în ultimile luni de sarcină, antrenamentele la sala de fitness îi pun sarcina în pericol, provocând chiar o naştere prematură.

„În general, exerciţiile fizice sunt contraindicate în ultimele luni de sarcină. Viitoarea mămică trebuie consultată şi să i se facă o ecografie înainte de a face sport, pentru a se şti în ce stare se află ea şi copilul. A trage de fiare, indiferent că o face pentru braţe, picioare sau spate este un lucru greşit, pentru că nu doar aceste părţi ale corpului sunt solicitate, ci întreg organismul. […]

Nu sunt de acord cu exerciţiile fizice pentru că ele pot duce la naşterea prematură. Femeia gravidă trebuie să se gândească în această perioadă în special la copil şi, fireşte, la sănătatea ei!”, a declarat doctorul ginecolog Dan Deva potrivit ele.ro

Citeşte şi  Anda Adam, DEZVĂLUIRI fără PERDEA despre SARCINĂ şi NAŞTERE