Anda Adam şi noul iubit nu se mai ascund. S-au sărutat pasional la piscină FOTO

Anda Adam şi noul iubit, un afacerist din Cluj despre care se spune că ar avea şi doi copii, nu se mai ascund. Milionarul a postat, în premieră, pe contul lui de Instagram poze fierbinţi cu el şi Anda Adam, în timp ce se sărută pasional, în piscină.

09 iul. 2021, 15:47
Anda Adam şi noul iubit nu se mai ascund. S-au sărutat pasional la piscină FOTO
Anda Adam şi noul iubit nu se mai ascund

Anda Adam şi noul iubit nu se mai ascund. Căsnicia cântăreţei cu Sorin Nicolescu, cu care are o fetiţă, se pare că s-a încheiat. Dovada este chiar fotografia pe care noua cucerire a artistei a postat-o pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Iulia Albu o face praf pe Anda Adam: „Să iși vopsească rădăcinile, nu să apară așa. Așa nu, este vulgară”

Anda Adam şi noul iubit nu se mai ascund

În imagine apare Anda Adam, în braţele milioanarului, sărutându-se pasional în piscină. La descriere, afaceristul a scris „Inima mea”, acesta fiind îndrăgostit lulea de sexoasa blondină. În timp ce solista este cu iubitul la mare, fostul său soț a plecat într-o vacanță în Turcia cu fetița lor, Eveline, în vârstă de 6 ani.

Anda Adam se sărută pasional cu noul iubit
Anda Adam se sărută pasional cu noul iubit

Sorin Andrei Nicolescu a confirmat separarea dintre ei, care  s-ar fi produs în urmă cu doi ani. “Orice om e liber să facă ce vrea cu viaţa lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o şi nu am să o fac niciodată.

Ce contează ce probleme avem noi? Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viaţa ei. Are tot dreptul şi merită orice îşi doreşte. Cred că acum este şi puţin dezorientată şi, oricum, trecem cu toţii printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viaţă şi, cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Şi, mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a declarat Sorin Nicolescu, la Antena Stars.

Anda Adam, ameninţări şi jigniri pe Instagram

Anda Adam, ameninţări şi jigniri pe Instagram. Vedeta i-a trimis mesaje dure unei femei, pe care soţul artistei a încercat să o „agaţe”. Mai exact, este vorba despre o domnișoară care vorbea cu Sorin pe contul de Instagram.

Artista şi soţul ei nu s-au mai afişat de o bună perioadă de timp şi niciunul dintre ei nu a oferit niciun răspuns vizavi la divorţ. Însă, se pare că Anda Adam îl urmărește ”din umbră” pe Sorin. Mai mult decât atât, artista le scrie fetelor cu care soțul său vorbeşte pe rețelele de socializare. (Vezi AICI mesajele)