Anda Adam şi-a ALES rochia de mireasă, a EXPEDIAT primele INVITAŢII şi s-a DECIS şi cine vor fi NAŞII

Chiar dacă până la marele eveniment din viaţa Andei Adam şi a lui Sorin au mai rămas mai puţin de trei luni, artista face eforturi supraomeneşti pentru a termina la timp toate detaliile unei nunţi perfecte.

RomaniaTV.net
21 apr. 2015, 13:34

Pregătirile pentru nunta anului 2015 sunt încă de pe acum pe ultima sută de metri. Şi asta datorită Andei Adam, care îşi alocă destul de mult timp pregătirilor de nuntă.

Anda Adam, primele declaraţii despre NUNTĂ. Află DETALII de la petrecerea ANULUI

Potrivit portalului agenţiadepresă.ro, Anda Adam şi-a ales rochia de mireasă, a trimis primele invitaţii, şi-a găsit locaţia de vis unde se va desfăşura petrecerea şi s-a hotărât şi în privinţa naşilor.

Mai exact, cântăreaţa va purta o rochie de mireasă de tip sirenă cu trenă, invitaţiile sunt finuţe şi de culoare gri, iar mesajul ce le însoţesc este realizat special pentru viitorii miri de către DJ Flick de la Radio ZU.

Mai mult decât atât, naşii de cununie ai Andei Adam şi Sorin sunt soţii Gheară. De asemenea, mirii vor petrece alături de invitaţi într-un cort alb, în aer liber din celebra Vilă 23 de la Snagov. Pe gazon ei vor avea însă şi o piscină şi un lac imens, dar şi o scenă grandioasă pe care vor cânta mai multi artişti cunoscuţi.

Citeşte şi  Anda Adam este însărcinată? „Îmi doresc foarte tare un copil…”