Anda Adam și-a îngrozit fanii după ce s-a fotografiat cu un cățeluș roz în brațe: „Nu mai fiți așa hateri împotriva mea”

Anda Adam a fost ținta criticilor, după ce a posta o fotografie pe rețelele sociale cu un cățeluș vopsit roz. Care a fost explicația vedetei.

10 ian. 2024, 19:43
Anda Adam și-a îngrozit fanii după ce s-a fotografiat cu un cățeluș roz în brațe: „Nu mai fiți așa hateri împotriva mea”
Anda Adam s-a pozat cu un câine vopsit roz

Anda Adam este extrem de activă pe rețelele sociale, unde se bucură de o comunitate uriașă de urmăritori. Arista își ține tot timpul fanii la curent cu ce se întâmplă în viața ei personală, la fel cum a făcut și de această dată.

După ce s-a răsfățat la un salon de înfrumusețare, vedeta a postat o fotografie cu un cățeluș vopsit roz pe rețelele sociale. Ulterior, cântăreața a primit zeci de mesaje de la fani, iar aceștia au acuzat-o de tratament neadecvat față de animale.

Citește și: Anda Adam şi-a făcut cont pe OnlyFans la 43 de ani. Cât costă abonamentul + primele imagini deocheate cu artista FOTO

Cântăreața a intervenit rapid penru a calma spiritele, afirmând că nu este proprietara cățelușului și că aceasta aparține unei alte persoane. Anda Adam a precizat că fotografia a fost realiaztă în salon, iar patrupedul este de fapt al unei cliente. Artista le-a spus fanilor să înceteze cu comentariile absurde și să încerce să înțeleagă contextul.

„Am pus o poză cu un cățel, adică un story. Nu este cățelul meu, dragii mei. Am primit foarte multe mesaje. Lumea este foarte revoltată. Nu este cățelușul meu. Era foarte frumos, era un cățeluș în salon acolo al unei cliente. Pur și simplu mi-am făcut o poză cu el, așa că vă rog să nu mai fiți așa hateri împotriva mea și să nu mai dați comentarii absurde dacă nu știți despre ce e vorba. Eu nu am niciun cățeluș, deci era doar un cățeluș prezent în salon care mi s-a părut foarte drăguț cu care am făcut o poză, atâta tot”, a spus Anda Adam pe rețelele sociale.

Citește și: Anda Adam a făcut anunțul după un an de căsătorie: „Motive foarte serioase ca să reacţionezi”

Cântăreața a ținut să precizeze faptul că la salonul la care a mers nu se vopsesc animale, ci este destinat exclusiv oamenilor.

„A nu se înțelege că la salonul la care am fost se vopsesc și cățelușii. De aceea am mai făcut un story, ca să vă explic. Deci la salon m-am vopsit eu. Eu am o culoare impecabilă. Coafeza mea mă face de ani de zile. Buclele mele sunt perfecte, extensiile sunt uau. Cățelușul doar era prezent. Venise cu mămica lui la spălat sau coafat. Deci era un cățel prezent în salon. Nu vopsim cățeii la saloanele pentru oameni, nu-i buclăm, nu-i vopsim. Nu mai fiți atât de revoltați”, a mai precizat Anda Adam.