Anda Adam și soțul ei vor să devină părinți de gemeni cât mai repede: „Ne dorim o familie numeroasă!”

Yosif Mohaci, soțul Andei Adam a dezvăluit ce cadou își dorește de ziua lui. Bărbatul este născut chiar de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie și spune că cel mai frumos cadou pe care l-ar putea primi de la cântăreață, ar fi "un test de sarcină cu două liniuțe".

23 ian. 2023, 09:40

De ziua lui, pe 14 februarie, soțul Andrei Adam și-ar să primească un cadou special de la femeia visurilor lui: un test de sarcină cu două liniuțe.

Yosif Mohaci a cerut-o pe Anda Adam de soție, vara trecută, în Capadoccia, iar de atunci sunt mai fericiți ca oricând, mai ales că cei doi s-au căsătorit civil la sfârșitul anului trecut.

Citiți și: Anda Adam, căutată de recuperatori. Artista ar avea datorii uriașe pe care nu își permite să le achite

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 💎𝐀NDA ADAM 💎 (@andaadam)

Anda Adam și soțul ei urmează să facă nunta în acestă, însă până atunci, afaceristul a recunoscut că își dorește să devină tătic. De ziua lui, chiar pe 14 februarie, el i-a cerut Andei un cadou cât se poate de special, conform click.ro

Deși amândoi mai au câte un copil din căsniciile anterioare ei își doresc nespus să aibă copii împreună.

Anda Adam: „Ne dorim o familie numeroasă și vrem să se întâmple totul foarte repede!”

Întrebat ce-și dorește cadou, Yosif a surprins-o până și pe proaspăta lui soție și a răspuns: „Eu vreau un bețisor cu două linii, un test de sarcină pozitiv!”, a spus acesta.

Cântăreața își dorește și ea o pereche de gemeni, cu ochii albaștrii, așa cum îi are partenerul ei.

„De Valentine’s Day nu m-am gândit. E și ziua lui pe 14 februarie chiar atunci. În fiecare an am o problemă cu acest lucru. El are nevoie foarte tare de dragoste și nu știu altceva ce să-i fac cadou. Dragoste îi dau în fiecare zi. Acum o să încerc să i-o împachetez și să i-o dau. Încerc în fiecare zi.

Noi vrem gemeni, și dacă se poate să aibă amândoi și ochii albaștri ca el, ar fi vis, nu altceva. Noi iubim foarte mult copiii, nu mai avem răbdare să așteptam. Ne dorim o familie numeroasă și vrem să se întâmple totul foarte repede.  Cine mai are timp așa cu câte un puiuț la dospit câte un an? Să fie doi dintr-o lovitură și gata am făcut familia mare, numeroasă. Ne strângem duminica la masă, suntem fericiți, ne iubim!”, a declarat Anda, la lansarea filmului Ramon, unde cei doi au venit împreună.

De asemenea, Anda Adam a anunţat că va avea o nuntă incendiară. Artista şi soţul ei vor să închirieze un avion privat, să-și ia invitații și să fugă cu ei pe o plajă exotică!

„Facem undeva la soare, la căldură, o destinație exotică, că Iosif e sătul de munte. Așa că nu-mi mai trebuie nici rochie de mireasă, doar un costum de baie e suficient. Venim în costumul lui Adam și Eva, și gata! Am scăpat și de cheltuială, nu stau să mă mai complic cu ce-i la modă, ce nu se poartă. Uite voalul, nu e voalul! Undeva pe o plajă, cu un cocktail în mână, fără stres, așa vreau să fie. În principiu ne dorim să fie anul acesta nunta, nu va mai fi un secret. O să anunțăm pe toată lumea”, a declarat Anda Adam, pentru Click!.

Citiți și: Anda Adam s-a măritat. Ţinuta spectaculoasă a întors toate privirile la Starea Civilă