De pe pârtia de schi, direct la spital. Simona Gherghe a ajuns pe mâna medicilor italieni, în timpul vacanței cu familia

Ghinioanele se țin scai de Simona Gherghe la început de 2023. Prezentatoarea tv, plecată alături de familie într-o vacanță în Italia, a ajuns direct la spital.

04 ian. 2023, 23:54
De pe pârtia de schi, direct la spital. Simona Gherghe a ajuns pe mâna medicilor italieni, în timpul vacanței cu familia

Simona Gherghe a început anul cu stângul. A avut numai probleme la finalul lui 2022 și se pare că situațiile neplăcute continuă să apară. Imediat după Crăciun, după ce s-a bucurat de venirea Moșului alături de copii, fiica ei, Ana, a făcut gripă. Prezentatoarea le-a povestit fanilor că micuța a făcut temperatură și că din acest motiv nu a mai dus-o la grădiniță câteva zile.

Citește și Simona Gherghe, zile de coșmar înainte de Revelion. Ce se întâmplă în familia prezentatoarei tv

Simona Gherghe și-a început anul cu o vacanță cu peripeții. După ce i-a fost amânat zborul, a ajuns la spital

Lucrurile s-au îmbunătățit în ceea ce privește starea de sănătate a micuței, astfel că familia Simonei Gherghe și-a făcut bagajele ca să plece în vacanța pe care o aveau pregătită în Italia. Odată ajunși la aeroport, au trecut prin noi peripeții. Vedeta a povestit că ea și familia au fost nevoiți să aștepte ore întregi la aeroport fiindcă zborul le-a fost amânat. Trebuia să ajungă în Italia, în Trevisto, cu compania low cost Wizzair. Avionul trebuia să decoleze la 5.45 dimineața, dar cursa a fost amânată pentru ora 13.45.

„Ai făcut-o lată, lată…”, a scris prezentatoarea TV pe Instagram unde a postat și o imagine cu tabela care afișa întârzierea.

Citește și Simona Gherghe, vacanță eșuată la început de an. Experiența care a înfuriat-o la culme pe prezentatoarea tv

În cele din urmă, prezentatoarea, soțul și cei doi copii ai lor au reușit să ajungă în Italia, s-au cazat și s-au dus direct pe pârtia de schi. S-au distrat cu toții, s-au dat pe schiuri, s-au bucurat de timpul petrecut împreună, au făcut poze.

 

Însă, acum Simona Gherghe trece printr-o nouă provocare care o împiedică să se bucure din plin de vacanță. Vedeta a ajuns pe mâna medicilor italieni, după ce a suferit o fractură la coaste. ”Se mai întâmplă și de astea…”, a scris Simona Gherghe pe pagina sa de Instagram.

Fanii i-au trimis numeroase mesaje pe Instagram și au încurajat-o că totul va fi bine. Internauții au asigurat-o că, după seria de experiențe neplăcute de care a avut parte în ultima perioadă, vor veni și lucruri bune.