Anda Anda, despre relaţia cu Yosif: „Am fost comparaţi cu J.Lo şi Ben Affleck”

Anda Anda, despre relaţia cu Yosif. Artista este foarte fericită, deoarece îi merge bine atât pe plan personal, cât şi profesional. Trăieşte o poveste de dragoste cu un bărbat pe care l-a cunoscut acum câteva luni, iar afacerile pe care le are merg foarte bine.

27 oct. 2021, 08:38
Anda Anda, despre relaţia cu Yosif: „Am fost comparaţi cu J.Lo şi Ben Affleck”
Anda Anda, despre relaţia cu Yosif

Anda Anda, despre relaţia cu Yosif. În acest an, cântăreaţa a avut parte de multe schimbări, s-a despărţit de soţul ei, iar acum se iubeşte cu un om de afaceri, care, spune ea, că o face foarte fericită.

Citeşte şi: Anda Adam îşi „consumă” noua relaţie în public. Cum au fost fotografiaţi cei doi „porumbei”, la un restaurant

Anda Anda, despre relaţia cu Yosif

„Stau bine, eu cu Yosif chiar am fost comparaţi cu J.Lo şi Ben Aflleck, deci ne stă bine împreună, pentru că suntem frumoşi.   Pot să spun că pregătesc o piesă nouă, este foarte tare, făcută cu cei de la HaHaHa Productiom, lucrez cu Şerban Cazan, Smiley şi băieţii de acolo, cred că o să fie hit această melodie, ne gândim să o finalizăm şi să pregătim şi videoclipul care va apărea foarte curând, însă nu pot să spun cu exactitate.În ultimul timp petrec foarte puţin cu fiica mea, pentru că particip la emisiunea „Bravo, ai stil, Celebrities”, de la Kanal D dar încerc în zilele în care nu am filmări de dimineaţă până seara să petrec mai mult timp cu ea. Acum stă cu bonă, când nu sunt eu acasă, copilul e la mine după despărţirea de fostul soţ

„, a declarat Anda Adam pentru Click.ro.

Anda Adam a fost cerută în căsătorie

Cântăreața a recunoscut, în direct, într-o emisiune tv, că se pregătește să devină din nou mireasă. „Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț. Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentine’s Day, de unde și vin.

Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine. Am primit un trandafir și un inel de logodnă. El este francez, deci pot doar să spun Voila! Inelul ăla pe bune l-am lăsat acasă, că e prea scump și mi-a fost frică să-l iau. Este în seif!”, a declarat Anda Adam.

Din momentul în care cei doi și-au asumat relația, nu s-au mai despărțit, ținând-o numai într-o vacanță, semn că lucrurile între ei merg cum nu se poate mai bine. „Chiar dacă ai succes în carieră și în alte domenii, cred că dacă nu ai fericirea aia atunci când deschizi ușa și ajungi acasă. Ești fericit, dar nu complet.

Cred că această jumătate, care pe noi ne completează, contează foarte mult și în proiectele pe care noi le avem. El mă susține foarte tare de acolo de unde este”, a mai spus artista.