Andi Moisescu, confirmat cu Covid-19 în timpul filmărilor pentru „Românii au talent”. Ce se întâmplă cu emisunea, anunţ de la Pro TV

Andi Moisescu a primit rezultatului testului COVID și a aflat că este infectat cu noul virus la două săptămâni după începerea filmărilor pentru noul sezon al emisiunii "Românii au talent".

31 oct. 2020, 10:39
Andi Moisescu, confirmat cu Covid-19 în timpul filmărilor pentru „Românii au talent”. Ce se întâmplă cu emisunea, anunţ de la Pro TV

Andi Moisescu nu s-a mai alăturat echipei de filmare și s-a autoizolat, ținând cont de toate recomandările medicale. Între timp, filmările continuă, la studiouri fiind deja luate toate măsurile de siguranță necesare.

Alexandra Dinu, prima imagine în calitate de jurat la „Românii au talent”. Cum a fost fotografiată

După aflarea veștii, prezentatorul tv a declarat: „La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”.

Mihai Petre dezvăluie MOTIVUL REAL pentru care a fost dat afară de la PRO TV. „Ştiam cu câteva zile înainte”

Pro TV anunţă că zilele de filmare continuă, iar cei mai talentați concurenți sunt pregătiți să demonstreze că momentele pregătite în acest sezon vor fi doar #unusiunu.


loading...
Partenerii noștri