Andi Moisescu este în doliu: ”Ne-ai frânt inimile. Dumnezeu să te odihnească. O să ne lipsești mult”

Andi Moisescu este în doliu, după ce bunul său prieten, Nea Bebe de la Terasa Baraka, din Parcul Hersăstrău, a murit. Prezentatorul TV este sfâșiat de durere și nu îi vine să creadă că cel care a fost ”sufletul Parcului Herăstrău” nu mai este.

29 mai 2023, 09:11
Andi Moisescu este în doliu: ”Ne-ai frânt inimile. Dumnezeu să te odihnească. O să ne lipsești mult”
Andi Moisescu este în doliu: ”Ne-ai frânt inimile. Dumnezeu să te odihnească. O să ne lipsești mult”

Andi Moisescu este în doliu. Andi Moisescu a postat luni dimineață, pe rețelele de socializare, un mesaj extrem de emoționat prin care a anunțat că Nea Bebe a murit.

Citește și Cea mai mare dramă din viaţa lui Andi Moisescu. Avea doar patru ani: „Fiecare face cum îl taie capul!”

Andi Moisescu este în doliu

”NeaBebe, ne-ai frânt inimile. Dumnezeu să te odihnească. O să ne lipsești mult”, a scris Andi Moisescu pe pagina sa de Facebook.

Vestea morții lui nea Bebe a căzut ca un trăsnet peste toți cei care l-au cunoscut și apreciat. Pe rețelele de socializare au curs mesajele de condoleanțe din partea fanilor lui Andi Mosiescu, dar și a celor care frecventau Terasa Baraka din Herăstrău.

”Dumnezeu să-l odihnească în pace! Dumnezeu să-i ierte păcatele odihnă veșnică! Sufletul skate parcului din Herăstrău. Oh, Doamne!Drum lin in lumina! Sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, sunt o parte dintre comentariile lăsate de internauți la postarea lui Andi Moisescu.

Terasa Baraka este un loc pe care Andi Moisescu îl frecventa foarte des pentru că îi făcea o deosebită plăcere să stea la povești cu Nea Bebe.

Din păcate, pentru prezentatorul TV lucrurile nu vor mai fi la fel deoarece sufletul acelui loc nu mai este.

Cea mai mare dramă din viaţa lui Andi Moisescu

Andi Moisescu este un bărbat de succes, cu o carieră impresionantă şi o familie perfectă, dar ascunde o dramă care l-a marcat zeci de ani. Recent, prezentatorul TV a vorbit despre momentul în care tatăl său, regizor de film, a plecat de acasă atunci când el avea 4 ani și nu s-a mai întors niciodată.

Prezentatorul TV susţine că nu i-a purtat niciodată dușmănie, ba, la un moment dat, a vrut să-l caute pe tatăl său.

„Orice copil resimte lipsa unui părinte. (…) E o situaţie tristă, din păcate, nu vreau să judec pe nimeni, fiecare face cum îl taie capul. Nici nu am avut cum să ţin legătura cu el. Din momentul în care a plecat nu a mai dat niciun semn. Când eram mai tânăr am încercat să dau de el, nu am reuşit, sub nicio formă. Ca să ţi-o zic p-aia dreaptă, am pierdut şi noţiunea de tată. Poate că într-un fel e o eliberare pentru noi, nu te mai gândeşti, pentru că dacă o faci o să suferi. Te obişnuieşti cu ideea. La un moment dat o să-i ierţi plecarea şi o să-l uiţi de tot. E singura soluţie. Pe mine, dacă vrei, m-a motivat să privesc cu mult mai multă seriozitate rolul meu de tată pentru copiii mei. Să fiu ceea ce el n-a putut să fie. Din punctul ăsta de vedere, cred că este un mare câştig atât pentru mine, cât şi copiii mei”, a declarat Andi Moisescu.

„Nu judec oamenii, mi se pare că fiecare om poate să facă ce vrea el cu viaţa lui. Sigur, asta înseamnă că are dreptul să nu-şi asume nişte responsabilităţi pe care ar fi trebuit. Pe undeva, e firesc să uiţi. Dacă de la 3 ani şi jumătate spre 4 ani nu îl mai vezi niciodată, nici nu ştiu dacă apucă să se dezvolte noţiunea asta până la acea vârstă. Mă uit la vârsta copiilor mei. Abia de acolo încep să perceapă lucrurile, de la 3 ani în sus. Dar, ştii cum e, pierzi pe undeva, câştigi pe altă parte. Poate că aşa am învăţat nişte lucruri. Poate că asta a fost o lecţie pe care trebuia să o primesc în viaţă ca să o predau frumos mai departe copiilor mei, care se bucură de mine din plin din punctul ăsta de vedere”, a mai spus Andi Moisescu.

Citește și Andi Moisescu a făcut topul celor mai tari femei din România. Soţia lui, Olivia Steer, nu intră în primele trei!