Cea mai mare dramă din viaţa lui Andi Moisescu. Avea doar patru ani: „Fiecare face cum îl taie capul!”

Andi Moisescu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni din televiziune, ascunde o dramă imensă cu care s-a confruntat în copilărie. Mai precis, acesta a fost părăsit de tată atunci când avea doar 4 ani. 

24 ian. 2023, 13:16
Cea mai mare dramă din viaţa lui Andi Moisescu. Avea doar patru ani: „Fiecare face cum îl taie capul!”
Cea mai mare dramă din viaţa lui Andi Moisescu. Avea doar patru ani: "Fiecare face cum îl taie capul!"

Cea mai mare dramă din viaţa lui Andi Moisescu. Este un bărbat de succes, cu o carieră impresionantă şi o familie perfectă, dar ascunde o dramă care l-a marcat zeci de ani. Andi Moisescu a vorbit recent despre momentul în care tatăl său, regizor de film, a plecat de acasă atunci când el avea 4 ani și nu s-a mai întors niciodată.

Citeşte şi: Andi Moisescu a făcut topul celor mai tari femei din România. Soţia lui, Olivia Steer, nu intră în primele trei!

Prezentatorul TV susţine că nu i-a purtat niciodată dușmănie, ba, la un moment dat, a vrut să-l caute pe tatăl său. „Orice copil resimte lipsa unui părinte. (…) E o situaţie tristă, din păcate, nu vreau să judec pe nimeni, fiecare face cum îl taie capul. Nici nu am avut cum să ţin legătura cu el. Din momentul în care a plecat nu a mai dat niciun semn. Când eram mai tânăr am încercat să dau de el, nu am reuşit, sub nicio formă. Ca să ţi-o zic p-aia dreaptă, am pierdut şi noţiunea de tată. Poate că într-un fel e o eliberare pentru noi, nu te mai gândeşti, pentru că dacă o faci o să suferi. Te obişnuieşti cu ideea. La un moment dat o să-i ierţi plecarea şi o să-l uiţi de tot. E singura soluţie. Pe mine, dacă vrei, m-a motivat să privesc cu mult mai multă seriozitate rolul meu de tată pentru copiii mei. Să fiu ceea ce el n-a putut să fie. Din punctul ăsta de vedere, cred că este un mare câştig atât pentru mine, cât şi copiii mei”, a declarat Andi Moisescu.

Citeşte şi: Andi Moisescu, anunţ surprinzător după 17 ani de relație cu Olivia Steer. „Sper să nu trezesc invidii inutile!”

„Nu judec oamenii, mi se pare că fiecare om poate să facă ce vrea el cu viaţa lui. Sigur, asta înseamnă că are dreptul să nu-şi asume nişte responsabilităţi pe care ar fi trebuit. Pe undeva, e firesc să uiţi. Dacă de la 3 ani şi jumătate spre 4 ani nu îl mai vezi niciodată, nici nu ştiu dacă apucă să se dezvolte noţiunea asta până la acea vârstă. Mă uit la vârsta copiilor mei. Abia de acolo încep să perceapă lucrurile, de la 3 ani în sus. Dar, ştii cum e, pierzi pe undeva, câştigi pe altă parte. Poate că aşa am învăţat nişte lucruri. Poate că asta a fost o lecţie pe care trebuia să o primesc în viaţă ca să o predau frumos mai departe copiilor mei, care se bucură de mine din plin din punctul ăsta de vedere”, a mai spus Andi Moisescu.