Florin Călinescu, discurs uluitor ţinut la „Românii au talent”. Momentul care l-a impresionat VIDEO

Florin Călinescu a fost pur și simplu impresionat de unul dintre concurenții de la Românii au talent 2021. Abi Nasr Boutros a reușit să interpreteze cu succes melodia "Nessun Dorma". Juratul a fost cel care a reușit să surprindă prin ce i-a transmis participantului la emisiune, vorbind despre Dumnezeu, semn că interpretarea a reușit cu adevărat să îl sensibilizeze.

05 feb. 2021, 22:43
Florin Călinescu, discurs uluitor ţinut la „Românii au talent”. Momentul care l-a impresionat VIDEO

Florin Călinescu a fost pur și simplu impresionat de unul dintre concurenții de la Românii au talent 2021. Abi Nasr Boutros este originar din Liban, din tată libanez și mamă armeancă, și de 12 ani trăiește în Constanța, alături de soția sa, pe care a cunoscut-o pe Mirc.  Deși tatăl lui nu a fost inițial de acord cu relația sa cu românca, iubirea a fost mai puternică. Abia făcut actele pe ascuns ca să poată veni în România să o cunoască. Moștenește urechea muzicală de la mama sa, care cânta mai tot timpul. De altfel, pe la 15-16 ani, și el obișnuia să cânte la biserică. În 2006, a plecat în Statele Unite pentru a face cursuri de electrician. Un an mai târziu, s-a născut fiica lor, așa că au revenit în România, de unde luat-o de la zero. A lucrat ca tehnician la o filmă de pază, într-un magazin de pantofi, iar acum lucrează la o firmă de mezeluri. Ar dori să câștige marele premiu pentru că are nevoie de bani pentru o intervenție chirurgicală.  Pentru ”Românii au talent” a primit ajutorul unei vecine, profesoară de canto, care i-a spus că seamănă la voce cu Radu Palaniță, câștigătorul de anul trecut.

Florin Călinescu, impresionat de unul dintre concurenții de la Românii au talent 2021

Florin Călinescu a fost pur și simplu impresionat de unul dintre concurenții de la Românii au talent 2021, care a debutat vineri seară la Pro TV. Un artist pe nume Abi Nasr Boutros a reușit să interpreteze cu succes melodia ”Nessun Dorma”. Cu toate că fiecare membru al juriului a avut doar cuvinte de laudă, Florin Călinescu a fost cel care a reușit să surprindă prin ce i-a transmis participantului la emisiune, vorbind despre Dumnezeu, semn că interpretarea a reușit cu adevărat să îl sensibilizeze.

Florina Doboş a uimit juriul de la „Românii au talent” cu o combinație spectaculoasă între fitness și dans VIDEO

Discurs incredibil făcut de Florin Călinescu

“E foarte clar în mintea mea că probabil Dumenzeu îndurându-se de noi o să ne aducă la un loc după ce s-a supărat atunci pe turnul lui Babel și ne-a alungat în toate zările. Probabil 100-500-1000 de ani o să fim o singură seminție a lui Dumnezeu nici galbenă, nici neagră, nici verde, nici albastră și o să vorbim toți limba iubirii și limba cîntecului și limba prieteniei și tot ceea ce se gândise el pentru noi. Știu sigur, sunt într-un strâns dialog cu dumnealui și știu sigur că lucrurile astea se vor petrece. Este foarte important exemplu tău pentru că este cel mai simplu de dat. Restul milionarii ăia nu contează și lumea nu vorbește despre ei. Faptul că eu te-am ascultat pe tine gratis și ăștia și mai și plătesc mi se pare un privilegiu. O să mai apară și o altă vecină care o să zică continuă. Odată deschis acest drum nimeni nu știu unde duce”, a spus Florin Călinescu la Pro TV.

VIDEO AICI.