Andi Moisescu, înlocuit în juriul de la „Românii au talent”. Surpriză uriaşă: cine este noul jurat

Schimbări majore în sezonul 11 al show-ului "Românii au talent". După plecarea lui Mihai Petre, care a fost înlocuit de Alexandra Dinu, și Andi Moisescu a plecat, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

11 nov. 2020, 13:12
Andi Moisescu, înlocuit în juriul de la „Românii au talent”. Surpriză uriaşă: cine este noul jurat

Andi Moisescu va fi înlocuit de Smiley în ultima parte a emisiunii, până acum prezentator al show-ului. Decizia a fost luată de producători, după ce Andi Moisescu a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Olivia Steer, înainte ca Andi Moisescu să anunţe că are Covid: „Daţi-vă măştile jos, îmbrăţişaţi-vă, luaţi-vă imunitatea înapoi!”

În acest an, show-ul s-a filmat la studiourile din Ștefănești. În prezent, filmările pentru preselecții s-au terminat.

„Filmările de interior le-am terminat, cele de exterior abia încep”, au spus Smiley și Pavel Bartoș pe Facebook.

Andi Moisescu, confirmat cu Covid-19 în timpul filmărilor pentru „Românii au talent”. Ce se întâmplă cu emisunea, anunţ de la Pro TV 

Sezonul 11 anunță surprize mari. Una dintre ele: lipsa lui Mihai Petre de la masa juriului. Dansatorului a fost în componența proiectului în ultimii doi ani, alături de Andi Moisescu, Florin Călinescu și Andra. Acesta părăsise emisiunea în 2014 și a revenit în 2018, pe poziția lăsată liberă de Mihaela Rădulescu. În locul său a venit acum Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu.