Olivia Steer, înainte ca Andi Moisescu să anunţe că are Covid: „Daţi-vă măştile jos, îmbrăţişaţi-vă, luaţi-vă imunitatea înapoi!”

Cunoscutul realizator de emisiuni Andi Moisescu (PRO TV) a fost confirmat cu COVID-19. Informația a fost confirmată de Moisescu pentru televiziunea la care lucrează. Realizatorul emisiunii ”Apropos TV” a aflat că este infectat cu coronavirus înainte să înceapă filmările pentru o nouă emisiune PRO TV, atunci când a fost nevoit să își facă testul COVID-19.

RomaniaTV.net
01 nov. 2020, 08:12

Andi Moisescu este căsătorit cu Olivia Steer, una dintre cele mai vehemente antivacciniste din România, care a stârnit polemici în spațiul public și care distribuire pe Facebook site-uri care promovează teorii ale conspirației.

Steer a intrat în dispute cu mai mulți medici din cauza unor declarații controversate referitoare la diete alimentare, remedii naturiste și rolul vaccinurilor. În 24 octombrie, Olivia Steer îndemna pe Facebook la nepurtarea măștii și nerespectarea distanțării sociale:

  • ”În lumina noilor dovezi: 1. dați-vă măștile jos (legal, oricum nu exista obligativitatea purtării lor), 
  • 2. ieșiți în aer liber, 
  • 3. faceți sport și alergați în parcuri, 3. îmbrățișati-vă, cînd va revedeți, 
  • 4. zîmbiți-vă și rîdeți cu gura pînă la urechi, 
  • 5. luați-vă imunitatea înapoi 6. și viețile!”, este unul dintre mesajele Oliviei Steer de pe Facebook.

 Andi Moisescu, confirmat cu Covid-19 în timpul filmărilor pentru „Românii au talent”. Ce se întâmplă cu emisunea, anunţ de la Pro TV 

Înaintea startului celei de-a șasea zi de audiții pentru Românii au Talent în care concurenții urcau pe scenă în fața juraților, Andi Moisescu a primit rezultatului testului COVID și a aflat că este infectat cu noul virus.

Ca urmare a acestei vești, Andi nu s-a mai alăturat echipei de filmare și s-a autoizolat, ținând cont de toate recomandările medicale. Între timp, filmările continuă, la studiouri fiind deja luate toate măsurile de siguranță necesare. 

După aflarea veștii, Andi declară: ”La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”

Zilele de filmare continuă, iar cei mai talentați concurenți sunt pregătiți să demonstreze că momentele pregătite în acest sezon vor fi doar #unusiunu 

Grupul de Comunicare Strategică a prezentat, duminică, date privind capaciattea de testare din România, de la debutul pandemiei până în prezent. Potrivit datelor prezentate, în luna martie capaciattea de testare era de sub 100 de teste zilnic, depăşind în octombrie 40.000 de teste în 24 de ore. ”În prezent sunt efectuate mai multe teste într-o singură zi decât în întreaga lună martie”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.