Andi Moisescu şi Olivia Steer, căsătoriţi de 17 ani. Care este secretul relaţiei: „Nu vreau să pozez în vreun expert”

Andi Moisescu şi Olivia Steer sunt căsătoriţi de 17 ani şi au împreună doi copii. Cei doi formează unul dintre cele mai puternice cupluri din showbiz şi nu dau semne că relaţia lor s-ar putea destrăma vreodată.

18 feb. 2022, 11:15
Andi Moisescu şi Olivia Steer, căsătoriţi de 17 ani. Care este secretul relaţiei: „Nu vreau să pozez în vreun expert”
Andi Moisescu şi Olivia Steer, căsătoriţi de 17 ani.

Andi Moisescu şi Olivia Steer, căsătoriţi de 17 ani. Juratul de la Românii au talent susține că nu există un secret propriu zis care să asigure un mariaj longeviv.

Ingredientul principal este iubirea în cuplul lor, iar restul se rezolvă de la sine cu răbdare. Nu-și fac ambiții și nici reproșuri, astfel că discuţiile în contracdictoriu şi certurile sunt aproape inexistente în relaţia lor.

Citeşte şi: Cum s-au cunoscut Olivia Steer şi Andi Moisescu: „A fost uşor greu… Orădeanca nu s-a lăsat uşor”

Andi Moisescu şi Olivia Steer, căsătoriţi de 17 ani

N-am un secret propriu. Cred că ține, în cele din urmă, de fiecare în parte. Mă rog, e mult mai ușor atunci când oamenii se iubesc. Mai ales dacă iubirea e necondiționată.

Nu vreau să pozez în vreun expert, departe de mine gândul. Dar, o să vezi, după 10-15 ani de căsnicie, se tensionează tot mai rar discuțiile. Te enervezi mai puțin și te bucuri mai mult. Mai ales dacă nu ții cu dinții să ai dreptate.

Petrec infinit mai mult timp la montaj, pentru că încă îmi montez singur toate materialele de pe YouTube. Și a doua – Olivia nu mi-a făcut niciodată nici cel mai mic reproș legat de orele petrecute de mine la muncă, oricât de multe s-au adunat. Deci, fără nici cea mai mică presiune din afară, aș zice că mă descurc și sunt recunoscător„, a declarat Andi Moisescu pentru Viva.ro.