Andi Moisescu, despre relaţia cu Alexandra Dinu: „Doar pandemia ne-a împiedicat”

Andi Moisescu a vorbit despre relaţia cu Alexandra Dinu, cei doi fiind colegi la masa juriului, la emisiunea Românii au talent, care se difuzează de două ori pe săptămână la Pro TV. Prezentatorul crede despre actriţă că a "descoperit repede secretele".

16 apr. 2021, 08:57
Andi Moisescu, despre relaţia cu Alexandra Dinu: „Doar pandemia ne-a împiedicat”
Andi Moisescu a vorbit despre relaţia cu Alexandra Dinu

Andi Moisescu, despre relaţia cu Alexandra Dinu. Actriţa este cel mai nou jurat la Românii au talent şi se pare că a fost primită cu braţele deschise de către colegii săi. Potrivit declaraţiilor prezentatorului de la Apropo TV, blondina s-a acomodat extrem de repede, mai ales că nu este străină camerelor de filmat.

Citeşte şi: Andi Moisescu, înlocuit în juriul de la „Românii au talent”. Surpriză uriaşă: cine este noul jurat

Andi Moisescu, despre relaţia cu Alexandra Dinu

Acomodarea a fost destul de rapidă. Nu suntem nici noi la prima prezență nouă la masa juriului și nici Alexandra pentru prima oară în fața camerelor. În același timp, și ea a venit cu brațele deschise și noi am primit-o la fel. Practic, doar pandemia ne-a împiedicat să ne apropiem puțin mai mult.

Alexandra a descoperit destul de repede secretele. Pentru că nu e chiar atât de dificil. E suficient să te bucuri de tot ceea ce ți se întâmplă acolo, să trăiești fiecare secundă împreună cu concurenții, iar la final să fii sincer și să spui ce-ai simțit. Și totul vine de la sine„, a declarat Andi Moisescu pentru Viva.ro.

Motivul incredibil pentru care Andi Moisescu a rămas căsătorit cu Olivia Steer

Andi Moisescu și Olivia Steer formeză un cuplu solid. Fosta prezentatoare a devenit de-a lungul timpului un personaj controversat din cauza pozițiilor sale anti-vaccinare și a insistenței de a nu consuma carne sau alte produse animale, în timp ce juratul de la „Românii au talent” continuă să fie una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi.

Cei doi s-au cunoscut în 2002, chiar la locul de muncă, adică la televiziunea care i-a făcut celebri pe amândoi. Probabil puțini își amintesc, dar prima ediție a emisiunii de maximă audiență, „Dansez pentru tine”, a fost prezentată de Olivia Steer și Ștefan Bănică.

Andi şi Olivia sunt de aproape 17 ani împreună și au împreună doi băieți. Întrega familie a devenit raw vegană și cu toate că inițial, juratul de la „Românii au talent” s-a opus, ulterior a decis să adopte și el stilul de viață al soției sale. Pentru că cei doi par atât de diferiți, mulți au fost curioși să afle care este secretul unei relații de lungă durată, mai ales într-un context în care Olivia Steer este privită într-o manieră deloc pozitivă în multe medii.