Andi Moisescu va prezenta, din nou, emisiunea „Pe bune?!”: „A mai fost nevoie de doar un gest”

Andi Moisescu va prezenta, din nou, emisiunea "Pe bune?!", de la Pro TV. După mai bine de un an, juratul de la Vocea României revine la cârma show-ului, pe care o preluase, în februarie 2020, Mihai Bobonete.

03 aug. 2021, 12:56
Andi Moisescu va prezenta, din nou, emisiunea „Pe bune?!”: „A mai fost nevoie de doar un gest”
Andi Moisescu va prezenta, din nou, emisiunea "Pe bune?!"

Andi Moisescu va prezenta, din nou, emisiunea „Pe bune?!”. „Eram încă pe circuit. Zic, să stau cu ochii-n patru, pentru orice eventualitate. Când îl văd pe Bobo, apărând din turnantă, cu ştafeta în mână. Tot în frunte, aşa cum o şi preluase.

A mai fost nevoie de doar un gest. Mi-a întins ştafeta, am preluat-o din mers, iar el s-a aşezat, binemeritat, pe fotoliul de căpitan de echipă. Şi uite aşa, într-o formulă ideală, alături de Costi Diţă şi Mihai Bobonete sunt gata să pornesc într-un nou sezon al Academiei noastre, de fapte şi întâmplări nebănuite, Pe Bune?!”, a declarat Andi Moisescu, potrivit Protv.ro.

Citeşte şi: Andi Moisescu, despre relaţia cu Alexandra Dinu: „Doar pandemia ne-a împiedicat”

Andi Moisescu va prezenta, din nou, emisiunea „Pe bune?!”

Mihai Bobonete nu va pleca de la emisiune, ci urmează să aibă un nou rol, cel de căpitan, alături de colegul său din Las Fierbinți, Costi Diță. Cei doi se vor lupta din toamnă să ghicească cât mai multe răspunsuri corecte din întrebările nebune.

Andi Moisescu a explicat motivul pentru care a fost înlocuit de către Mihai Bobonte: pentru că a pierdut un pariu.

E foarte simplu. Am făcut un pariu cu Bobo. I-am zis așa: dacă reușește să pronunțe fără greșeală, din prima, Hippopotomonstrosesquippedaliofobia, următorul sezon e al lui. Și a reușit. Deci, eu zic că las distracția pe mâini foarte bune’, a declarat Andi Moisescu.


loading...