Andone îi laudă brânza, iar Becali se „autodenunţă”: „I-am dat brânza ca să-mi dea meciul cu Voluntari”

Ioan Andone, director tehnic al FC Voluntari, a povestit că este vecin cu Gigi Becali, de la care ia uneori brânză, despre care a declarat că este cea mai bună din România.

RomaniaTV.net
20 feb. 2020, 11:37
Andone îi laudă brânza, iar Becali se „autodenunţă”: „I-am dat brânza ca să-mi dea meciul cu Voluntari”

Ioan Andone a fost invitatul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu„, în care a dezbătut mai multe teme, printre care şi relaţia pe care o are cu finanţatorul FCSB, Gigi Becali.

„Ha, ha, ha! Brânză iau mereu de la Gigi cu mare plăcere. Când îl văd, îl întreb: «Gigi, ai ceva brânză?». «Da, da». E cea mai bună brânză din România! Garantat! E cea mai bună telemea din România”, a povestit antrenorul poreclit Fălcosul.

În contextul anchetei desfăşurate de DNA în legătură cu despăgubirea de 60 de milioane de euro pe care nepotul lui, Vasile Geambazi, ar fi obţinut-o în folosul său, Becali a comentat ironic afirmaţia lui Andone.

„Brânza o fac eu şi mai specialist ca mine la brânză nu prea… Fac brânză de 50 de ani. Fac brânză de la 12 ani. I-am dat cadou, ce i-am luat vreun ban pe brânză? I-am dat cadou ca să-mi dea meciul cu Voluntari. Poate face procurorul DNA un dosar penal că am dat brânză ca să cumpăr meciul. E în stare”, a afirmat patronul vicecampioanei.

Citeşte şi: DOCUMENTUL prin care Gigi Becali a fost notificat de o bancă pentru a-i închide conturile