Andra (34 de ani) este însărcinată? Imaginile de la ziua ei de naştere au stârnit zeci de comentarii despre sarcină

Andra a împlinit duminică, 24 august, frumoasa vârstă de 34 de ani. Vedeta se consideră o femeie împlinită, atât pe plan personal, cât şi pe cel profesional. Soţul ei, Cătălin Măruţă, i-a organizat o petrecere, la care au luat parte mai multe vedete, printre care finii Pepe şi Raluca, alături de cele două fetiţe.

RomaniaTV.net
24 aug. 2020, 14:45

Bineînţeles că nu au lipsit fotografiile. Raluca, soţia lui Pepe, a postat pe pagina sa de Instagram mai multe imagini cu sărbătorita. Printre comentariile primite, au fost foarte multe persoane care au întrebat dacă Andra este însărcinată, deooarece au observat faptul că a luat câteva kilograme în plus. 

Citeşte şi: Andra, donatie generoasa pentru Institutul Matei Bals: Nu suntem pe deplin pregatiti, mi-e teama

Andra este una dintre cele mai iubite cântăreţe din România, multe dintre vedetele autohtone s-au gândit la ea şi i-au transmis câteva gânduri bune.

La mulți ani! Dumnezeu să îți ofere numai bine până la adânci bătrâneți„, i-a scris Vlăduţa Lupău. 

La mulți ani, Andra! Toți fanii muzicii tale sunt in sărbătoare, dar asta e puțin! Cei care îți iubesc caracterul impecabil, abia ei se bucura de prezenta ta in viața lor! Ești minunata dintotdeauna!„, i-a urat Teo Trandafir.

Andra şi Cătălin Măruţă, 12 ani de căsnicie

În data de  10 august 2008, Cătalin şi Andra au devenit oficial domnul şi doaman Măruţă, iar 13 zile mai târziu, la Târgul Jiu, cei doi s-au cununat în mod religios. La zece ani de la fericitul eveniment, artista a postat un mesaj pe contul de socializare, în care îi mulțumește soțului ei pentru iubirea necondiționată.
 
Ce repede a trecut timpul, imi amintesc totul de parca a fost ieri. Iti multumesc, Catalin, pentru 10 ani de iubire neconditionata si ma bucura nespus toate mesajele primite azi de la voi! Va multumesc!„,  a scris Andra pe Facebook.