Andra, confesiune emoţionantă despre relaţia cu Măruţă în timpul pandemiei: „Pentru noi, e ca o lună de miere”

În vremuri normale, Andra ar fi avut în perioada aceasta numeroase concerte, iar de timp liber nici nu se punea problema. În schimb, din cauza pandemiei de coronavirus, stă acasă cu copiii în izolare, gătește și îl susține moral pe Cătălin Maruță, care continuă să meargă la muncă. 

RomaniaTV.net
06 mai 2020, 11:07
Andra, confesiune emoţionantă despre relaţia cu Măruţă în timpul pandemiei: „Pentru noi, e ca o lună de miere”

După 12 ani de când a zis ‘da’, Andra a făcut o serie de mărturisiri emoționante în Viva despre cum s-a schimbat relația cu soțul său în ultimele două luni. „Încerc să țin o atmosferă cât mai relaxată și veselă acasă, împreună cu copiii. Cătălin are nevoie să zâmbească și să îi încurajeze și pe alții când e în direct. Gătesc și dezinfectez, fac liste de cumpărături și îi reamintesc să se descalțe la intrare, deși oricum o face. Cam atât.Pentru noi, e ca o lună de miere, atâta doar că suntem cu copiii acasă. Dar ne bucurăm foarte mult să nu ne trezim cu alarmă, să adormim în fiecare seară împreună, să ne uităm la filme, să gătim împreună. Nu avem de ce ne plânge din cauza izolării. Păcat că e nevoie de circumstanțe atât de grave ca să petrecem mai mult timp acasă”, a declarat Andra.

Andra, donatie generoasa pentru Institutul Matei Bals: Nu suntem pe deplin pregatiti, mi-e teama

Andra este urmărită și susținută de o comunitate activă și foarte entuziastă care însumează peste 6,5 milioane de fani pe toate canalele de social media (Facebook, Instagram, Youtube și, desigur, TikTok, preferatul copiilor). Single-urile ei au devenit succese incredibile imediat după lansare, intrând întotdeauna în top 10 trending Youtube Videos și înregistrând milioane de vizualizări online. Videoclipul „Vina mea” are acum, la două luni de la lansare, peste 9 milioane de vizualizări pe Youtube, iar noua ei colaborare cu Puya și Guz, “Dorul” a depășit jumătate de milion de vizualizări în primele 12 de ore.