Andra, dans sincron cu fiica ei, Eva, pe TikTok. Momentul fabulos a strâns peste un milion de vizualizări în doar câteva ore

Eva şi David Măruţă fac deliciul publicului atunci când apar pe reţelele sociale. Carismatici, inventivi şi talentaţi, copiii Andrei şi ai lui Cătălin Măruţă reuşesc să strângă rapid mii de reacţii.

20 iun. 2022, 15:22
Andra, dans sincron cu fiica ei, Eva, pe TikTok. Momentul fabulos a strâns peste un milion de vizualizări în doar câteva ore

De data aceasta, Eva a venit cu un moment artistic deosebit alături de mama ei. maie xact, un dans sincron, pe care ambele îl execută ireproşabil. Fanii au fost de-a dreptul încântați. 1,2 milioane de vizualizări a strâns clipul clipul pe TikTok în numai 12 ore de la postare.

Andra a vorbit în repetate rânduri despre faptul că fiica ei iubește muzica. Artista a spus, însă, că nu va face niciun fel de presiune asupra copiilor pentru a-şi urma o pasiune sau alta. Rămâne de văzut dacă Eva va urma o carieră în domeniul artistic, asemeni mamei ei, sau își va schimba opțiunile pe parcurs, așa cum fac majoritatea copiilor.

Eva e foarte atrasă de muzică şi dans şi a înţeles că pentru a deveni bună trebuie să exerseze mult, să înveţe, să persevereze. Chiar este talentată, dar numai de ea depinde dacă va urma acest drum sau va porni pe altul. Copiii îşi schimbă adesea obiectivele. Noi nu punem presiune pe ei să facă un anumit lucru, ci doar vrem să se implice în activităţi, ca să afle cât de mult li se potriveşte”, a spus Andra despre fiica să într-un interviu pentru click.ro.

“Talentată și frumoasă, ca mami”, “Îți seamănă micuța mult”, “Eva este minunată ca mami” – sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

@andra Distracție la filmări 🙈❤️ @evamaruta ♬ оригинальный звук – Тот самый Вовка🥕

Dialog spumos între Eva Măruţă şi părinţii ei

Recent, Cătălin Măruță a suprins-o pe Andra alături de Eva Măruță, în timp ce vorbeau despre un inel pierdut. Andra povestea că nu-și mai găseste inelul e logodnă, dar Eva a venit cu soluţia: să-i dea Cătălin Măruță un nou inel de logodnă Andrei. În acest fel, ar putea fi de față și ea la „logodie”, așa cum a redenumit Eva momentul în care ar putea fi cerută de soție mama sa.

Citeste si Cum reușește Andra Măruță să își mențină silueta, după ce a slăbit: „Femeile nu mai sunt reduse la dimensiunile lor”

Cătălin Măruță: „Despre ce vorbiți, fetelor?

Eva: „Mama și-a pierdut un inel

Cătălin Măruță: „Ce inel?

Andra: „Nu găsesc un inel și ea m-a întrebat dacă e inelul de  logodie

Eva: „Sau ăla de măritat?

Andra: „Nu, ăsta e aici, altul nu-l găsesc” 

Cătălin Măruță: „Îl căutăm, Eva, îl avem aici, în casă. Vezi, de asta trebuie să avem grijă întotdeauna unde le aranjăm

Andra: „Unde le pune mami… Ar putea tati să-mi mai dea un inel de „logodie”. Să facem altă  logodie

Eva: „O să fiu și eu acolo”

Andra: „Da, de data asta și voi o să fiți

Eva: „Oricum mai trebuie să refaceți o dată

Cătălin Măruță: „Ce?

Eva: „Logodia

Cătălin: „De ce?

Eva: „Pentru că trebuie și eu să văd, pentru că și fiica ta trebuie să vă vadă”, a fost dialogul dintre ei.

Citeste si Cătălin Măruţă, premiu pentru „Cel mai bun podcast”. Reacţia fabuloasă a Evei când a văzut trofeul