Cătălin Măruţă, premiu pentru „Cel mai bun podcast”. Reacţia fabuloasă a Evei când a văzut trofeul

Cătălin Măruţă a luat un premiu pentru "Cel mai bun podcast" şi a abia a aşteptat să arate trofeul familiei sale. Prezentatorul s-a bucurat foarte tare că a fost recompensat pentru succesul emisiunii online, "Acasă la Măruţă".

06 apr. 2022, 21:35
Cătălin Măruţă, premiu pentru „Cel mai bun podcast”. Reacţia fabuloasă a Evei când a văzut trofeul
Cătălin Măruţă, premiu pentru "Cel mai bun podcast"

Cătălin Măruţă, premiu pentru „Cel mai bun podcast”. Când le-a arătat trofeul copiilor săi, prezentatorul a avut o mare surpriză. Cei doi se uită lung la el şi la placa pe care stă scris „Best Podcast”, iar David îl întrebă dacă el l-a făcut. „Cum adică eu l-am făcut? L-am primit!„. Atunci, David îi răspunde „Bravo ţie„, iar el şi Eva încep să aplaude.

Cătălin Măruţă, premiu pentru „Cel mai bun podcast”

Ăsta e maximul care s-a putut? L-am primit eu, că sunt talentat„, le spune Cătălin, în glumă. „Am luat premiu pentru podcast, cum ce contează. Pe bune, Eva, nu sunteţi impresionaţi?„, o mai întreabă o dată Măruţă pe Eva. În acel moment, Eva îi răspunde: „Hai, dă-mi banii ăia pentru excursia de la şcoală„.

Ok, eu am luat un premiul pentru podcast. Şi felicitări, tati?„, mai încearcă Cătălin, moment în care Eva sare pe el şi îl promite că o să îi facă şi ea un premiu acasă. Bravo, eşti cel mai talent, îţi promit că acasă o să îţi fac şi eu unul„, îi spune fetiţa.

Citeşte şi: Cătălin Măruță sare la atac împotriva Biancăi Drăgușanu: „E porțelan toată”. Andreea Raicu îl aprobă

Motivul pentru care Dan Negru a fost la un pas de ceartă cu Cătălin Măruță

Recent, pe pagina sa de Facebook, Dan Negru a explicat de ce nu dorește să participe la niciun podcast, în ciuda faptului că oferta este extrem de generoasă. Prezentatorul a dezvăluit că a fost la un pas de ceartă cu bunul său prieten Cătălin Măruță, din simplul motiv că a refuzat să participe la podcast-ul acestuia, “Acasă la Măruță”.

Nu mă duc la podcast-uri și le mulțumesc realizatorilor că m-au înțeles. Cu prietenul meu Măruță am fost la un pas de sfadă, Speak m-a înțeles din prima dar alții au rămas supărați pe mine. Am fost la Andi, demult, la începuturi.

Îmi plac podcasturile. Damian s-a reinventat, Măruță e vârf pe monden, Mihai e radio-talk, pe Joe Rogan îl urmăresc de niște ani și țin pasul cu „Coin Talk” de pe Spotify. Podcasturile românești trebuie să se reinventeze. Multe nu s-au ridicat peste clasicele interviuri pe care le au televiziunea si radioul”, a mărturisit Dan Negru.