Andra, declarații uluitoare despre infidelitatea lui Măruță. ”Trec peste pentru că știu cât de mult îl iubesc”

Andra e explicat că, deși, iubirea ar trebui să ne facă să iertăm orice, nu ar trebui niciodată să trecem cu vederea un anumit aspect. Artista susține că, în momentul de față, ar putea să îi ierte lui Cătălin Măruță orice.

23 mart. 2023, 14:01
Andra, declarații uluitoare despre infidelitatea lui Măruță. ”Trec peste pentru că știu cât de mult îl iubesc”

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, fiind căsătoriți de peste 14 ani. Cei doi au împreună doi copii superbi, de care se bucură în fiecare zi. Celebra cântăreață a declarat că ar putea să îi ierte orice soțului ei, însă există un lucru peste care nu ar putea să treacă sub nicio formă.

Citește și: Andra recunoaște că este geloasă în căsnicia cu Cătălin Măruță: „Nu îmi place să văd în preajma lui o femeie care ar flirta cu el”

Cu toate că au un program extrem de încărcat și greu de „împăcat”, cei doi au reușit să păstreze scânteia dintre ei chiar și după atât de mulți ani. Andra a explicat că atunci când vine vorba de dragose, trebuie să facem compromisuri și să învățăm să iertăm. Aceasta consideră că numai în acest fel se poate consolida o relație de lungă durată. Există totuși un lucru peste care nu ar putea să tracă nici în ruptul capului. Artista a afirmat că ar putea să treacă chiar și peste o eventuală infidelitate, însă nu ar putea trece peste abuzul domestic într-o relație. Deși nu a trecut prin experiențe neplăcute, Andra susține că l-ar ierta pe partenerul ei.

„Eu cred că în dragoste orice este permis, când iubești cu adevărat. Poți trece peste niște lucruri, dacă iubești cu adevărat și dacă îți dorești ca lucrurile să funcționeze bine. Nu am trecut prin lucruri rele, dar mă gândesc că, mai ales dacă ai copii sau vrei să faci copii și să ai un viitor cu acel om, treci peste niște lucruri. Eu aș trece, așa văd în momentul ăsta. Nu am trăit, dar aș trece pentru că știu cât de mult îl iubesc și ăsta e omul, nu cred că aș putea găsi pe altul”, mărturisea artista, potrivit cancan.ro.

Lucrul peste care nu ar putea trece Andra

Aceasta a subliniat un lucru extrem de important. Andra e explicat că, deși, iubirea ar trebui să ne facă să iertăm orice, nu ar trebui niciodată să trecem cu vederea abuzul. Aceasta le sfătuiește pe femei să înțeleagă acest lucru și să plece din relațiile toxice.

„Ce ar putea să facă? Să mă înșele. În sensul în care o femeie e bătută, e clar că acolo nu mai e vorba de dragoste, este o obsesie, nu mai e cazul să vorbesc. Tot ce s-ar putea întâmpla rău este să mă înșele. Nu încurajez femeile să stea într-o relație în care sunt abuzate, pentru că suntem capabile să facem pe picioarele noastre foarte multe lucruri, dacă ne dorim, prin muncă se poate. Mergeți fetelor și munciți și nu stați la mila bărbatului! Nu mai suntem pe vremuri”, a continuat Andra Măruță.

Citește și: Oana Roman îi dă peste nas lui Marius Elisei. În ce ipostaze s-a afișat vedeta? „Îmi este foarte bine așa, singură. Sunt ok, sunt zen!”