Andra, despre cum reacționează la criticile pe care tot internetul i le-a adresat fiicei ei, Eva: “Important e să nu ne uităm. Să mă uit la ăia zece care aruncă cu noroi? Nu! Prefer să mă uit la cei care vorbesc frumos despre ea”

Andra a dezvăluit cum reacționează atunci când fiica ei primește critici de tot felul din partea internauților, în contextul rolului principal pe care îl are în filmul „Tati part-time”, alături de Alex Bogdan.

12 ian. 2024, 15:35
Andra, despre cum reacționează la criticile pe care tot internetul i le-a adresat fiicei ei, Eva: “Important e să nu ne uităm. Să mă uit la ăia zece care aruncă cu noroi? Nu! Prefer să mă uit la cei care vorbesc frumos despre ea”

Andra a spus că fiica ei trăiește succesul de care se bucură cu normalitate. În ciuda dezinvolturii pe care o afișează, Eva este, de fapt, un copil timid, a mai spus artista.

„Pentru noi, acasă, nu contează cine apare la tv, e tot fiica mea. Eu tot mamă sunt chiar dacă apar la televizor, tati la fel. David, la fel, când are câte un meci sau o apariție. La noi lucrurile stau absolut normal, ca în orice casă. Suntem o familie ca oricare alta, doar că asta e meseria noastră și copiii noștri au avut norocul să își aleagă de mici meseria. Nu știu dacă asta va fi, dar au plecat deocamdată pe acest drum și sunt foarte fericiți, iar noi îi susținem cu tot ce fac ei”, a declarat Andra pentru FANATIK.

Citește și Cum arăta și cu ce se ocupa Corina Caragea la 19 ani. Ce a făcut ca să intre în televiziune: „Orice, numai să ajung acolo şi să văd cum e”

Soția lui Cătălin Măruță a recunoscut că au afectat-o foarte tare comentariile răutăcioase despre fiica ei și tocmai de aceea a încetat să le mai citească. Preferă să le ia în considerare doar pe cele constructive și pozitive.

Eva Măruță s-a uitat la filmul cu ea de mai multe ori înainte să apară în cinematografe și e foarte critică cu ea însăși. „A văzut filmul de mai multe ori până să apară în cinematografe. Ea e foarte atentă înainte, știi, atunci când filmează, la tot ce ține de detalii și nu pot să zic că e critică cu ea… E critică la modul ăsta >, dar nu altfel. E un copil normal, dar cum să zic, atent la modul că îi place ceea ce face și atunci e absolut normal să fie atentă la detalii”.

Andra a mai spus că fiica ei este, în realitate, foarte timidă, chiar dacă pare dezinvoltă și sociabilă în film și când e în fața camerelor.

„Nu la filmări! Ea este timidă. La filmări se simțea în largul ei, pentru că a fost o echipă extraordinară. S-a simțit în largul ei cunoscându-i acolo. Ea e timidă în momentul în care a ajuns la premieră, se ținea de mâna mea. E un copil foarte timid și e absolut normal ca la vârsta asta să ai emoții atunci când e un eveniment de acest gen”.

Citește și Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au plecat în vacanță într-o destinație de poveste. Cât a plătit câștigătoarea America Express

Cântăreața a mai spus cum reușește ea să treacă peste răutățile celor care spun că Eva a reușit doar pentru că are părinți celebri.

„Pe tine te doare dacă zice cineva ceva de tine? Bun! Mă doare și pe mine atunci. E absolut normal. Important e să nu ne uităm. Sunt atât de mulți oameni care spunt atât de multe lucruri frumoase despre ea. Să mă uit la ăia zece care aruncă cu noroi? Nu! Prefer să mă uit la cei care vorbesc frumos despre ea”, a mai spus Andra.

Citește tot interviul pe FANATIK.