Cum arăta și cu ce se ocupa Corina Caragea la 19 ani. Ce a făcut ca să intre în televiziune: „Orice, numai să ajung acolo şi să văd cum e”

Corina Caragea e una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv la cei 41 de ani ai săi. Nu mulți știu cum arăta și cu ce se ocupa ea la 19 ani.

12 ian. 2024, 12:52

Corina Caragea are o carieră de circa două decenii la pupitrul știrilor din sport de la Pro TV.

Și-a dorit mereu să facă parte din lumea televiziunii, iar la începutul carierei sale a fost dansatoare în emisiunea „Surprize Suprize”, prezentată de Andreea Marin.

Citește și Ana Baniciu a refuzat celebra emisiune de la Antena 1. A divulgat tot în primul interviu

„La «Surprize-Surprize» am ajuns printr-un casting. Pur şi simplu îmi doream foarte mult să lucrez într-o instituţie de presă şi atunci profitam de orice oportunitate venea. Am auzit de castingul ăsta: «E pentru balet, ok, o să învăţ să dansez atunci». Orice, numai să ajung acolo şi să văd cum e în culisele unei emisiuni. Mă plimbam pe acolo pe holuri, băgam capul în toate studiourile să văd ce se întâmplă, mai mergeam pe la fete prin redacţie. N-am stat mult, au fost doar trei luni, pentru că am auzit de castingul celălalt, la Realitatea TV”, a povestit Corina Caragea într-un interviu pentru Adevărul.

Corina Caragea, a povestit cum a primit oferta de la Pro TV. „Mă uitam de acasă la Pro TV şi mi s-a părut ciudat să mă sune pe mine? De unde şi până unde? Pur şi simplu am crezut că e o glumă şi că e unu care se dă drept Costi Mocanu. Mă sunau şi pe mine tot felul de oameni, fiind deja pe sticlă. N-am crezut poate şi pentru că nu m-am gândit că aş putea fi eu în aria lor interes. Nu mă gândeam aşa departe. De abia mă angajasem la Realitatea, eram destul de ataşată de colegii mei de acolo şi nu mă bătea gândul să plec”, a dezvăluit vedeta.

Citește și Ce cuvinte i-a transmis fiica lui Marian Mexicanu Mioarei Lincan. Artista a avut ochii în lacrimi: „Ești și vei fi cea mai puternică femeie”