Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au plecat în vacanță într-o destinație de poveste. Cât a plătit câștigătoarea America Express

Sânziana Negru a plecat din țară alături de iubitul ei, Ștefan Floroaica, după ce a câștigat premiul cel mare la America Express, în valoare de 30.000 de euro.

12 ian. 2024, 14:34

Sânziana Negru a participat la America Express alături de Laura Giurcanu, iar cele două prietene au reușit să treacă prin toate provocările și la final să fie învingătoare. După ce s-au desprins din aventură și au revenit în țară, cele două și-au făcut planuri cu familia.

Citește și Ce diferența de vârstă există între Sânziana Negru și Ștefan Floroaica. Actorul e mult mai tânăr decât câștigătoarea America Express

Laura Giurcanu a ales să plece în Zanzibar alături de sora ei, Bianca, în timp ce Sânziana Negru a plecat cu Ștefan Floroaica în Caraibe, unde au închiriat o îmbarcațiune și fac un tur al insulelor din zonă. Cei doi îndrăgostiți sunt împreună de aproape un an și au o relație minunată, deja s-au mutat împreună și au o mulțime de planuri de viitor.

Sânziana Negru nu vrea să îmbrace rochia de mireasă

Cu toate acestea, Sânziana nu vrea să se căsătorească. Influencerița a mărturisit că niciodată nu s-a visat în rochie de mireasă, iar nunta nu a fost pe lista ei de priorități. Ea a mai spus că ar face acest lucru numai dacă partenerul și-ar dori neapărat acest lucru.

„Nu mi-am dorit, nu mi-am imaginat niciodată eu pe mine la altar, în rochie albă, nu mi-am dorit treaba asta. Mi se pare o convenție, care nu mi se potrivește. Aș face-o de dragul celuilalt, dacă lui i-ar aduce liniște sau poate o bucurie că există legământul dintre noi, dar eu pentru mine nu”, a declarat Sânziana Negru, la detectorul de minciuni al lui Selly.

Recent, vedeta a dezvăluit și cum se descurcă cu gelozia în condițiile în care iubitul ei e actor și are numeroase scene de dragoste în serialul în care joacă.

„Au scene, mai mult decât săruturi. Nu mă uit și îmi mai trimit oamenii. Eu nu aș putea. Eu am intrat în relația asta, el actor fiind. Adică nu mai poți să vii după și să spui că te-ai răzgândit”, a mai spus Sânziana Negru.

Citește și Inna, secretul siluetei sale la 37 de ani. Cum reușește artista să se mențină în formă – FOTO