Andra este în culmea fericirii! A anunţat sarcina şi aşteaptă să vadă dacă este fată sau băiat

Andra a anunţat pe pagina ei de socializare că finica ei este însărcinată. Interesant este că şi artista pare să aibă burtică. În ultimul timp au apărut zvonuri cum să soţia lui Măruţă poartă în pantece al doilea copil.

07 aug. 2014, 08:29

De câteva săptămâni, se zvoneşte că Andra ar fi însărcinată cu cel de-al doilea copil, dar artista nu a confirmat niciodată asta, spunând doar că îşi doreşte cel puţin trei copii.

Andra nu confirmă că este gravidă, dar transmite tot mai multe semanle că acest lucru nu este exclus. Se pare că al doilea e deja pe drum, dacă e să luam în calcul o imagine din vacanţă pe care cântăreaţa a postat-o pe pagina ei de Facebook.

VEZI: Andra, poză de GRAVIDUŢĂ pe Facebook. Mii de mesaje de la fani

Mulţi sunt de părere că artista şi soţul ei vor face marele anunţ în toamnă, după ce se vor întoarce din vacanţă. Totuşi, chiar dacă a primit sute de urări şi felicitări, Andra nu a confirmat, dar nici nu a infirmat sarcina.

Până atunci, Andra a anunţat pe Facebook că finica ei aşteaptă un copil.


„Va pup si va iubesc din Tenerife. Aici cu finutzii nostri Laura si Bogdan! Laura este insarcinata … Oare ce va fi ? Baiat sau fata ? :))”, a scris Andra pe pagina de Facebook.

Fotografia a strâns aproape 20.000 de LIKE-uri şi numeroase mesaje de felicitare.

Vezi şi: Andra şi Cătălin Măruţă, fotografia cu mii de LIKE-uri pe Facebook