Andra Gogan face bani frumoşi în fiecare lună, dar nu se compară cu Selly şi Dorian Popa. Cum arată cifrele

Andra Gogan e una dintre cele mai cunoscute influencerițe de la noi, iar tânăra are o comunitate mare de admiratori şi cifre de afaceri ameţitoare.
Irina Dumitrescu
06 iul. 2023, 10:47
Andra Gogan face bani frumoşi în fiecare lună, dar nu se compară cu Selly şi Dorian Popa. Cum arată cifrele

Andra Gogan a mărturisit că este foarte important să nu te uiți la bani atunci când începi această meserie. „Cel mai mult ne place să vorbim cu ei despre viața lor și despre ce le face să facă, despre cum au ajuns acolo. Aflăm că ei sunt niște oameni total normali, exact ca noi, care pur și simplu fac ceea ce le place și s-a nimerit să fie într-un loc potrivit la momentul potrivit cu talentul lor și a ieșit ceva foarte bun. Rețeta de succes este să fim constanți, pasionați și să nu fie scopul banii sau popularitatea, scopul să fie ceea ce livrăm către cei care ne urmăresc”, a precizat ea.

Când spui Andra Gogan și găsești numele ei peste tot te aștepți să fie în vreun top al tinerelor milionărese în euro! Lucrurile nu stau, însă, chiar așa. Vedeta care a ajuns să facă show și la Sala Palatului nu a ajuns, cel puțin oficial, să se poată declara putred de bogată. Doar că… asta nu înseamnă că nu produce sume consistente, potrivit Fanatik

Cel mai probabil, grosul banilor vine din rețelele de socializare, nicidecum din concertele pe care tânăra le susține prin țară. Spunem asta deoarece  majoritatea profiturilor obținute sunt din producțiile video și audio gestionate de două firme: una a ei, alta a mamei sale.

Tânăra cu aproape 2 milioane de urmăritori pe TikTok are o afacere deschisă în anul 2018, pe vremea când avea doar 20 de ani. SRL-ul nu a dus-o, până acum, pe culmile bogăției. La un calcul simplu, potrivit datelor obținute de FANATIK, în anul 2022, Andra câștiga din business-ul personal peste 2.000 de euro pe lună.

Mai exact, tânăra deține compania Dream High Entertainment SRL. Este cea prin care Andra Gogan realizează producțiile video cu care a făcut milioane de vizualizări pe YouTube. Pe anul 2022, profitul net raportat de Andra Gogan era de 158.850 de lei. Vorbim, așadar, de un câștig net de aproximativ 2.600 de euro pe lună.

Dacă analizăm nevoile pe care le are un artist, plus că în proiectele sale e implicat și fratele ei, Răzvan, nu e nici pe departe vreo sumă astronomică!

Firma mamei sale, profit de 829.014 lei în al doilea an de pandemie

Cifra de afaceri rulată cu această companie a fost, în 2022, de 203.902 lei. E drept, în creștere față de anul 2021, când era de 46.280 lei. Până la deschiderea acestei firme, cea care gestiona situația financiară, income-urile, cu alte cuvinte, a fost mama dansatoarei și cântăreței, Daniela Gogan. De altfel, firma mamei sale este și azi activă. Aceasta e a doua sursă oficială de câștig pentru interpreta artistică.

Cu firma aflată pe numele mamei sale, Andra Gogan își rotunjește veniturile de la un an la altul. În 2022, de pildă, Fargo Production SRL, căci despre această întreprindere e vorba, avea un  profit de 110.455 de lei.

Adevăratul boom, conform raportărilor și datelor Ministerului de Finanțe l-a dat în anul fiscal anterior, 2021. În al doilea an al pandemiei, firma care se ocupă de activitatea muzicală a Andrei Gogan a înregistrat un profit de, atenție, 829.014 lei!

Andra Gogan câștigă și din TikTok, Instagram și OkyToky
Mai trebuie specificat și faptul că Andra Gogan are anumite contracte de publicitate. Și din acestea îi vin cu siguranță sume frumoase. Mai face bani și din TikTok și Instagram! Sunt două rețele unde are o comunitate numeroasă de admiratori.

O altă platformă din care Andra Gogan face bani este OkyToky. Fanii care vor să stea de vorbă cu ea, preț de câteva minute, trebuie să pună ceva bani pe masă. După cum a dezvăluit FANATIK de curând, un minut de conversație cu Andra Gogan costă 30 de dolari!

Câți bani pe lună câștigă Dorian Popa din social media. Ce planuri are artistul cu afacerea în imobiliare

Câți bani pe lună câștigă Dorian Popa din social media. Artistul câştigă o mulţime de bani din online. Este printre influencerii şi artiştii cel mai bine plătiţi și se poate lăuda cu două milioane de fani pe Instagram, două milioane pe YouTube și un milion pe Facebook.

Câți bani pe lună câștigă Dorian Popa din social media. Ce planuri are artistul cu afacerea în imobiliare

Dorian Popa a câştigat peste 100.000 de euro în luna aprilie şi peste 200.000 de euro de la începutul anului 2022. „Aprilie pentru mine a fost o lună foarte bună, îi mulțumesc extrem de mult lui Doamne-Doamne, și sper că Doamne-Doamne simte că pentru mine veniturile financiare nu înseamnă schimbare comportamentală decât în bine. Am făcut vreo 100 și ceva de mii în aprilie, Doamne Ajută! Chiar poate, considerabil mai bine, undeva la 200 și ceva de mii de euro de când a început 2022, asta pe partea de social media vorbim, evident, ceea ce pentru mine este extrem de rewarding”, a spus Dorian Popa pentru Click!.

Câți bani a primit Dorian Popa ca să apară câteva secunde în filmul lui Shelly

Artistul speră să dea lovitura şi cu afacerea în imobiliare. „Așteptăm să vedem ce pregătește Hatz Residence pe 2022, poate chiar 2023, pentru că știți foarte bine, vom vinde căsuțele la cheie, exact așa cum se aude! Nu am cum să mai îmi sporesc veniturile pentru că aprilie este plin din toate punctele de vedere. Muncesc, muncesc, muncesc, muncesc! Luni de dimineață la prima oră plec din țară cinci zile, o surpriză pentru urmăritorii mei. Plec undeva foarte frumos unde voi filma, sper eu,  undeva pe la 20 și ceva, dacă nu 30 de vloguri în 5-6 zile, e un maraton de filmări, așa fac eu din când în când și a venit timpul, după Germania!”, a mai spus Dorian Popa.

Cum cheltuie Selly 20.000 de euro pe lună: 3.000 chiria, 3.000 la restaurant, 1.000 în club. Cât „sparge” pe haine, benzină şi vacanţe

Cum cheltuie Selly 20.000 de euro pe lună. Pe numele său real Andrei Șelaru, vlogger-ul nu s-a ferit să spună lucruri pe care nu mulți le știu despre el. A dezvăluit câți bani câștigă pe lună și pe ce îi cheltuie, dar și cum arată o zi normală din viața lui. Acum, pentru Cancan, acesta a detaliat care sunt cheltuielile sale lunare.

„Am văzut că foarte multă lume a sărit pe mine, e o afirmație pe care eu puteam să nu o fac, îmi era foarte simplu să zic „Doamna Rifai, habar n-am, să mor dacă știu!”, dar aparent lumea apreciază mai mult falsitatea, decât un răspuns sincer. Și repet ce am zis, sunt 10.000 – 20.000 de euro pe lună, cheltuieli strict personale, fără salarii, fără angajați, fără producții, fără investiții”, a spus Selly.

Citeşte şi: Vloggerița Mimi s-a iubit cu Selly. Fosta iubită a lui Sebastian Dobrincu a făcut dezvăluiri: „Da, ne-am pupat”

Acesta a explicat şi pe ce se duc banii: „Plecăm de la chirie, chiria mă costă 3.000 de euro pe lună pentru că îmi place să stau într-un apartament mare și într-un cartier cu niște oameni cu care să fac networking și o comunitate de oameni foarte șmecheri. În fiecare zi mănânc la restaurant, pentru că nu am timpul să îmi gătesc, îmi place să mănânc la restaurant, tot ce consum, nota de plată pe fiecare zi, cel puțin 100 de euro. 30 de zile, încă 3.000 de euro, suntem la 6.000 de euro”.

„După aia tot ce înseamnă partea de cluburi, nu ies de mai mult de două ori pe lună în club. Să zic cheltui între 500 de euro şi 1.000 de euro pe seară, suntem la 7.000 de euro. Cumpărături fac cred că o dată la două luni, detest să merg la cumpărături, e o chestie femeiască. Și când merg o dată la două luni, sparg vreo 2.000 de euro pe puțin, pentru că îmi mai iau și mie, mai iau și un cadou, îi mai iau și Smarandei (n. r. – iubita sa). Suntem la 9.000 de euro.

Vacanțe bag vreo trei pe an, dar acolo cheltui mai mult decât de obicei, stau la hoteluri scumpe, îmi mai închiriez și mașină, nu cred că a fost vacanță să cheltui sub 10.000 de euro. La 10.000 de euro, trei vacanțe pe an sunt 30.000 de euro, împarte la 12 luni, zi încă 3.000 de euro, suntem la 12.000 – 13.000 de euro.

Nici n-am mai pus taxiuri, benzină, revizii la mașină, mai lovesc mașina, o mai repar, n-am mai pus cadouri. N-am mai pus că mai am și eu o zi de naștere, unde numai la ziua mea am cheltuit 10.000 de euro. Și se adună. Cu cheltuielile astea de 10.000 – 20.000 de euro  pe lună nu vă gândiți că stau doar pe yacht, iar la club cu o notă de 500 de euro nu îți vine nicio artifică!”, a mai spus Selly.

Citeşte şi: Pe ce cheltuie Selly 20.000 de euro pe lună. Celebrul vlogger, mai sincer ca oricând: „Încerc să fiu pe cât posibil cumpătat”

Vlogger-ul a precizat însă şi faptul că reşeşte să câştige foarte mulţi bani: „Lumea trebuie să înțeleagă, cheltui banii ăștia, înseamnă că îi și fac, plătesc și taxe pe ei și sunt și un mare susținător al domeniului HoReCa, susțin economia locală. Dar jur că nu îmi place să fac aroganțe, nu sunt un tip care să se dea în spectacol cu banii, mi se pare că am demonstrat prin alte lucruri. Nimeni nu a stat vreodată să aprecieze „Bă, omul ăsta bagă 20.000 – 30.000 de euro pe lună în producții, în salarii, în editori, vrea să aibă cel mai bun conținut de pe piață!”. Sute de mii, uneori ajungem să riscăm și milioane, sunt băgat cu bani în foarte multe proiecte, care unele dintre ele pierd bani”.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!