Vloggerița Mimi s-a iubit cu Selly. Fosta iubită a lui Sebastian Dobrincu a făcut dezvăluiri: „Da, ne-am pupat”

Vloggerița Mimi s-a iubit cu Selly. Tânăra a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a dezvăluit detalii despre ceea ce s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani buni, la celebra rubrică "Sosurile iuți".

28 feb. 2023, 12:58
Vloggerița Mimi s-a iubit cu Selly. Fosta iubită a lui Sebastian Dobrincu a făcut dezvăluiri: „Da, ne-am pupat”
Vloggerița Mimi s-a iubit cu Selly

Vloggerița Mimi s-a iubit cu Selly. Creatoarea de conținut este cunoscută în mediul online și a acceptat provocarea lui Măruță de a participa la rubrica sosurilor iuți unde invitații sunt nevoiți să răspundă tuturor întrebărilor, iar dacă nu vor ca întrebările să fie citite cu voce tare, ei trebuie să mănânce condimentat.

Vloggerița Mimi s-a iubit cu Selly

Una dinte întrebări, scrisă pe bilețel era: „Cu ce vedetă din showbiz-ul românesc ai avut o relație/aventură și presa nu a aflat?

Selly. Nu am mai spus asta niciodată!”, a recunoscut Mimi.

Pe bune?! O să fie pe prima pagină a ziarelor!”, a reacționat prezentatorul TV.

Am spus Selly. A fost acum mulți ani. Eram copii, nici nu mai contează. Da, ne-am pupat. Nu pot să

cred că am zis asta. A fost acum mulți ani”, a justificat vloggerița.

Măruță a continuat: „Selly și Mimi! Băi băiatule, showbiz-ul ăsta dacă îl iei la puricat… vai de capul nostru ce iese! Mimi a venit să joace tare și mai avem întrebări”.

Talentată, frumoasă și sensibilă” a descris-o Mimi pe Ioana Ignat, actuala iubită a lui Selly.

Citește și: Sebastian Dobrincu, juratul de la „Imperiul Leilor”, șterge pe jos cu vloggerița Mimi după ce l-a acuzat de infidelitate: A mințit! Vă spun eu cine e ea cu adevărat

Vloggeriţa Mimi, în depresie după despărţirea de Sebastian Dobrincu

Imediat după separare, tânăra a făcut o serie de declarații neașteptate despre fosta ei relație. A mărturisit că afaceristul nu voia să se afișeze cu ea, deși sentimentele pe care i le purta erau sincere.

Anul trecut am trecut prin cea mai grea perioada din toată viața mea. Am plâns 136 de zile la rând. Da, le-am numărat pentru ca ma întrebam tot timpul când o sa se termine. Nu era vina nimănui ca eram așa, nici măcar a mea pentru ca nu alegeam in mod conștient sa fiu trista.

Într-o dimineața, după multe discursuri și cărți ascultate despre cum funcționează mintea și ce înseamnă depresia, m-am trezit repetându-mi in minte break the cycle’- atunci am înțeles ca depindea de mine sa opresc tristețea in care trăiam.

Am devenit conștientă de faptul ca tipare mentale greșite ma făceau sa cred ca voi fi iubita si apreciata doar dacă sunt victima, așa ca ma complăceam in acest rol in mod involuntar pentru ca asta era limbajul de iubire pe care îl învățasem in copilărie.

Cu alte cuvinte, pentru ca aveam nevoie de iubire atunci când eram mică dar nu știam cum sa o cer, creierul meu a inventat un mod simplu prin care sa o obțină instant: victimizarea. Procesul petrecându-se in subconștient, a stat ascuns mult timp pana am reușit eu sa îl văd.

In momentul in care am realizat ca mintea mea ma sabota si ma făcea sa fiu trista, atunci pentru mine viața s-a schimbat radical. A trecut aproape un an de când am intrat in procesul de vindecare. Astăzi pot sa spun ca sunt mai bine decât am fost vreodată in toată viața mea.

Acest bine a venit cu foarte multă căutare, motivație si munca, atât in terapie cât si in restul timpului in care mi-am îmbibat mintea cu mindset-uri constructive, pozitive si înalte vibrațional. Nimic nu trece de la sine. Am învățat ca daca ai o problema, nu o sa dispară stand pe spate si așteptând sa vina cineva sa ți-o rezolve.

Nimeni nu e dator si nici nu are chef sa îți rezolve ție sau mie problemele. Suntem singurii responsabili de absolut tot ce trăim. Vindecarea vine din interior. Oricine se poate vindeca dar nu oricine își dorește sa se vindece si totul tine de perspectiva din care privești situația”,  a dezvăluit Mimi pe Instagram.