Andra Gogan şi Lucian Mîndruţă, în mijlocul unui scandal: „N-am crezut că poate exista atâta ură”

Andra Gogan, una dintre tinerele devenite idol al unei întregi generații şi Lucian Mîndruţă, sunt în centrul unui scandal iscat pe reţelele de socializare. Totul a pornit după ce tânăra a fost invitată la emisiunea lui Mîndruţă.

26 ian. 2021, 22:47
Andra Gogan şi Lucian Mîndruţă, în mijlocul unui scandal: „N-am crezut că poate exista atâta ură”
Andra Gogan şi Lucian Mîndruţă, în mijlocul unui scanda

Andra Gogan şi Lucian Mîndruţă, în mijlocul unui scandal. Jurnalistul a fost acuzat, în urma unui val de comentarii răutăcioase, că ar face jocurile Andrei Gogan și ar ajuta-o să devină și mai cunoscută decât este.

Citeşte şi: Lucian Mîndruță și viața în timpul pandemiei de coronavirus. Ce spune jurnalistul despre vaccinul COVID

N-am crezut că poate există atâta ura la adresa unei fete de 21 de ani. Care n-a omorât pe nimeni, doar face vizualizări multe cu tot felul de glume și amețeli pe TikTok.

Am pus mai devreme un link la interviul cu ea de azi. Și mi-au sărit oamenii în cap. Că face content de doi bani, că a fost asistență la Acces Direct, că își sparge ouă în cap… Asta e însă categoria ușoară. Categoria grea e la întrebarea „dar cât ai luat să o promovezi?”.

Dați-mi voie să va spun că asta e de departe o întrebare care îți arată că nu înțelegi lumea. Andra Gogan are 7 milioane de useri pe tiktok . Proști, deștepți, copii sau adulți (cel mai probabil copii), sunt 7 milioane. Ce postează acolo face în medie 50k views. Are și cu 2 milioane pe video.

Andra Gogan şi Lucian Mîndruţă

Eu am 250k aici pe facebook. Cu o emisiune de TV probabil că sper să strâng undeva pe la 50k pe sfert de ora, dacă am noroc. Înțelegeți că jucăm în ligi diferite? Și că a ei, chiar dacă e formată din aia mici, e MAI MARE? Am încercat cu emisiunea aceea să sparg o bulă. Asta de facebook, politizată și încărcată zilele astea de tot felul controverse.

Nimeni n-a avut chef să între pe link și să se uite. Toți (ok, cei mai mulți) au înjurat ÎNAINTE! Înainte măcar să știe despre ce am discutat cu ea. Am vrut să știu dacă face bani. Dacă are o politică de conținut. La cine se uită și pe cine imită. Cât investește în asta, și dacă e un business pe care are în plan să-l crească…

Am vrut să știu cum funcționează o industrie din care unii trăiesc și fără să ceară voie statului. Și m-am ales cu miștouri, iar ea cu ouă aruncate în cap de oameni care confundă critică cu lipsa de empatie. Că dovadă că și oamenii inteligenți, activi, maturi și angajați sociali pot fi la fel de superficiali că aia care se uită zilnic la clipuri pe TikTok”, a spus Lucian Mîndruță pe pagina sa de Facebook.

N-am crezut ca poate exista atata ura la adresa unei fete de 21 de ani. Care n-a omorat pe nimeni, doar face vizualizari…

Publicată de Lucian Mindruta pe Duminică, 24 ianuarie 2021


loading...