Ce pasiune ascunsă are Andra. Puțină lume știe că artista mai face si asta, pe lângă muzică: „Trebuie neapărat să vă arăt”

Ce pasiune ascunsă are Andra. Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, cucerind publicul cu vocea sa inconfundabilă. Chiar dacă toată lumea crede că muzica este singura ei iubire, ei bine, mai are un hobby, de care nu știu mulți oameni.

20 feb. 2024, 16:51
Ce pasiune ascunsă are Andra. Puțină lume știe că artista mai face si asta, pe lângă muzică: „Trebuie neapărat să vă arăt”
Ce pasiune ascunsă are Andra

Ce pasiune ascunsă are Andra. Chiar dacă are un program destul de încărcat, artista își găsește timp pentru o activitate devenită foarte populară printre copii, dar și adulți- realizarea unor tablouri cu ajutorul pietrelor colorate. Artista le-a împărtășit recent fanilor acest hobby.

Citește și: Andra și Cătălin Măruță, vacanță de lux în Dubai. Fanii au reacționat imediat: „L-ai luat și pe Jean de la Craiova?”

Ce pasiune ascunsă are Andra

Cântăreața a povestit recent pe rețelele sociale că a devenit pasionată de această activitate, pe care o consideră foarte relaxantă. Când are timp, se așează comod și „pictează” la tablou.

Cam asta se întâmplă duminica. Trebuie neapărat să vă arăt ce fac. Ador pictura cu pietre. De data aceasta mi-am comandat un tablou personalizat, o poză cu copiii mei. Abia aștept să-l termin. Îți trebuie o răbdare de fier. Când vreau să mă relaxez, fac chestia asta. Ador, efectiv. Am mai făcut tablouri mai mici cu Eva”, a spus Andra.

Ce etnie are Andra, soția lui Cătălin Măruţă

Andra Măruță a atins performanța nu doar de a fi una dintre cele mai bune cântărețe din industria muzicală românească, ci și una dintre cele mai iubite artiste. A topit încă de la debutul carierei sale inimilor oamenilor care, în timp, au devenit curioși de cât mai multe aspecte legate de viața și trecutul Andrei, printre care și etnia pe care o are.

Moștenirea Andrei etnică și culturală este una extrem de bogată, artista fiind ea însăși cea care a recunoscut, invitată în podcastul lui Mihai Bobonete, că provine din neam de români, maghiar și rromi.

„Andra: Nu am zis eu că am de toate în neamul meu? Știu, cei mai mulți cred că de gypsy se întreabă.

Bobonete: Ai ceva?

Andra: Este, cum să nu? Pai cum să cânt așa frumos, Bobo, dacă nu? E o combinație atât de frumoasă. Eu sunt România, sunt și, și, Și român, și ungur, și puțin țigan. Cu mama mamei mele nu prea mă înțelegeam, că vorbea foarte mult maghiară. Pe vremea aia nu voiam să vorbesc ca ea, acum regret, că uite, acum aveam ocazia să vorbesc încă o limbă”, a spus Andra.