Jador, mari probleme după ce a primit bani falși la un eveniment. De ce incident neplăcut a avut parte: „Trebuie să merg să dau declarații”

Jador a întâmpinat o situație delicată, după ce a primit bani falși la un eveniment. Inițial situația a fost amuzantă pentru toată lumea, însă ulterior totul a luat o întorsătură cât se poate de serioasă.

17 mai 2023, 14:28
Jador, mari probleme după ce a primit bani falși la un eveniment. De ce incident neplăcut a avut parte: „Trebuie să merg să dau declarații”
Jador a făcut o faptă de necrezut! Celebrul manelist și-a înjurat publicul chiar în timpul unui concert. VIDEO

S-au întâmplat mai multe situații neplăcute după ce a primit suma respectivă de bani. Jador i-a dat banii mamei sale, neavând vreo idee despre faptul că sunt falși. Ulterior, femeia a mers la bancă să-i schimbe, însă a fost ridicată de poliție.

Jandarmii au ajuns și ei la fața locului să clarifice situația.

Jador le-a transmis un mesaj dur celor care au făcut asta și a spus că speră să nu se mai întâmple acest lucru fiindcă mama lui, care o femeie bătrână, nu merita să treacă prin așa ceva.

Manelistul a trebuit să meargă să dea declarații la poliție și să clarifice situația. El a mai spus că nu are nicio emoție fiindcă e nevinovat, iar banii nu au fost falsificați de el.

”I-am dat bani mamei mele, s-a dus să îi schimbe și au luat-o jandarmii și poliția. Miercuri trebuie să merg să dau declarații că mama nu e interlop.”, a declarat Jador, la Xtra Night Show.

Jador și-a înjurat publicul chiar în timpul unui concert

Jador este unul dintre cei mai populari maneliști ai momentului, însă se pare că și el o mai dă în bară. Acesta a avut o ieșire cât se poate de agresivă în timpul unui concert. Unul dintre fani a surprins întreaga scenă într-un filmuleț, pe care l-a postat ulterior pe TikTok.

Nu este foarte clar din imaginile postate de unul dintre internauți care este motivul pentru care Jador s-a enervat, însă artistul părea că are o stare mentală modificată, cel mai probabil aflăându-se sub influența alcoolului. Acesta s-a luat la harță cu cineva din public, motivul fiind unul incert.

Citește și Jador a spus tot adevărul. Primele declarații după ce a ajuns de urgență la spital chiar în ziua de Paște

„Vorbesc frumos la microfon…Handicapatule, tu nu-ți dai seama că eu vin de la București ca să te distre pe tine?”, a urlat artistul în microfon.

Jador a început să urle și să înjure, adresându-se persoanei din public. „E show-ul meu, vezi-ți de showul tău”, a spus Jador într-un final.

Internauții au reacționat imediat la postarea de pe Titok, lăsând sute de comentarii.

„Omul își vedea de treabă dacă nu era huiduit și înjurat de unul dintre oamenii de acolo”, a comentat una dintre utilizatoare, însă a fost contrazisă rapid, chiar de cel care a făcut postarea: „Dar oare de ce a fost huiduit? Așa a răcnit în microfon toată seara, nu a cântat o melodie cap coadă.”. La adresa lui Jador au fost și comentarii mai dure, precum: „Până să vii de la București, ai venit de la țară băiatu’ meu”, „Poți să  zici că ai mers să îi distrezi pe ei dacă ai mers pe GRATIS. Atâta timp cât ești plătit mergi pentru tine, pentru buzunarul tău. Banii lor ajung la tine!”, „De ăsta nu mai spuneți că e drogat?”, au fost doar câteva dintre comentarii.