Loredana Groza, apariția senzuală care a pus pe jar internetul. Cum s-a afișat vedeta în vârstă de 52 de ani

Loredana Groza continuă să își impresioneze fanii cu ținutele sale extravagante, care îi evidențiază silueta remarcabilă chiar și la vârsta de 52 de ani. Iată cum a apărut recent artista

17 mai 2023, 14:26
Loredana Groza, apariția senzuală care a pus pe jar internetul. Cum s-a afișat vedeta în vârstă de 52 de ani
Loredana Groza, apariția senzuală care a pus pe jar internetul. Cum s-a afișat vedeta în vârstă de 52 de ani

Loredana este deja extrem de cunoscută pentru stilul ei neconvențional, care provoacă controverse la aproape fiecare apariție publică. Vedeta nu ezită nicio clipă să-și expună trupul în ținute provocatoare. Artista superbă a reușit din nou să uimească fanii cu recentele fotografii postate de la un eveniment la care a cântat. Loredana a îmbrăcat o rochie verde strălucitoare, decorată cu pene pe brațe și umeri, dezvăluind un decolteu generos. Această apariție îndrăzneață i-a lăsat pe urmăritori cu gura căscată.

Citește și: Câte operații estetice are Loredana Groza. Tatăl starletei a spus totul

Artista a oferit un spectacol captivant, în primul rând vizual, completat de piesa lansată recent „Divă de vis”, care transmite fără doar și poate mesajul unei femei puternice, încrezătoare și asumate, exact așa cum Loredana demonstrează mereu că este. Firește, reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, aceștia laudându-i apariția fierbinte.

Loredana Groza nu încetează să surprindă

Loredana înțelege perfect că este o sursă de inspirație pentru cei care o urmăresc și apreciază, iar în cei 35 de ani de carieră a reușit să-și contureze un stil vestimentar de-a dreptul unic. Artista atrage atenția nu doar prin vocea sa deosebită, ci și prin ținutele sale fantastice. Într-un interviu acordat pentru EGO.ro, Loredana a dezvăluit că se pregătește intens pentru evenimentele viitoare.

„Să știi că ținutele mi le creez cu câteva ore înainte, uneori chiar minute. Niciodată nu merg pe idei preconcepute, ci după feeling. Nu mă pregătesc niciodată cu două luni înainte de un eveniment. Mi se pare plictisitor. Niciodată nu am fost așa. Pentru că sunt extrem de creativă și îmi place să mă „joc”, să mă distrez cu hainele, cu accesoriile, întotdeauna las pe ultimul moment inspirația să mă „lovească” și să mă acopere”, a povestit Loredana Groza pentru EGO.ro

Citește și: Loredana Groza, o nouă apariţie incendiară, la un concert în Mamaia. A aprins imaginaţia bărbaţilor