Marea finală Românii au talent 2021. Ei sunt finaliştii sezonului 11

Marea finală Românii au talent 2021. Vineri, 21 mai, concurenții au adus reprezentații pline de energie și emoție și au reușit încă o dată să impresioneze publicul și jurații. Ultima semifinală a fost lider absolut de audiență.

24 mai 2021, 10:05
Marea finală Românii au talent 2021. Ei sunt finaliştii sezonului 11
Finala Românii au talent sezon 11 se va desfășura pe 28 mai

Marea finală Românii au talent 2021. Din cei doisprezece concurenţi, doar cinci dintre ei au obținut un loc în marea finală în urma voturilor telespectatorilor: Remi Martin, Filip Cioc, Art of Robots, Dean Bowman și Magitot. Tot aseară, jurații și-au folosit și wild card-ul din acest sezon și au ales cel de-al 11-lea finalist, Narcisa Ungureanu.

Andi, Andra, Alexandra și Florin au ales și ultimii doi candidați la premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro: Maria Rădeanu și Art of Robots. Aceștia li s-au alăturat Dariei Batschi Beleca și celor de la Duo Turkeev.

Cei 11 concurenți sunt gata să uimească încă o dată publicul vineri, 28 mai , în marea finală, să facă spectacol și să obțină voturile telespectatorilor pentru premiul în valoare de 120.000 de euro.

Citeşte şi: ROMANII AU TALENT LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 21 mai 2021. Dintre ei se alege CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2021

Primii 5 finaliști de la Românii au talent

Rareș Trufea, Ana Maria Mărgean, GIM, Duo Turkeev și Daria Batschi-Beleca sunt primii 5 concurenți care au primit voturile publicului. Ei vor putea fi urmăriți în marea finală de la „Românii au talent”, desfășurată peste câteva zile.

Aici e o îmbinare. Uitați-vă la ea, nu e nimic întâmplător. E un rafinament, o sensibilitate… în tot zbuciumul ăsta pe care-l cântă. Preocupările pe care le are ea și în care cred cu tărie, pentru că eu tot insist asupra acestui aspect, că arta și cultura trebuie subvenționate.

S-ar putea ca acolo să ne găsim liniștea, ca acolo ele să ne stârnească că ne punem întrebări și să ne dăm răspunsurile de care avem nevoie pentru a ne regăsi. Vreau să o întreb dacă este dispusă să răscolim lumea?!

Să-i punem pe oameni pe gânduri, să le oferim un semn de exclamare. Poate că harpa nu ține de trecut, pentru astea sunt cheile noastre spre viitor!”, spunea în audiții Andi Moisescu despre Daria Batschi-Beleca pentru care a apăsat butonul auriu.

Ana Maria Mărgean, a primit aprecierea și butonul auriu din partea Andrei. Fetița de numai 11 ani a venit pe scena de la Pro TV cu un număr de ventrilocie, combinat cu un concert, cu care a reușit să uimească publicul și juriul de la Românii au talent.

Marea finală Românii au talent 2021

Ultima semifinală Românii au talent a pus Pro TV pe primul loc în topul audienţelor. Cu o ediţie care s-a întins până după miezul nopţii, Pro TV a depăşit principalele posturi concurente, Kanal D şi Antena 1.

Pe de altă parte, vineri seara, Kanal D a ocupat locul doi cu Survivor. Show-ul prezentat de Daniel Pavel a început mai devreme cu jumătate de oră faţă de Românii au talent şi s-a terminat la miezul nopţii. Raportat la intervalul Survivor, Kanal D a ocupat locul doi şi a fost urmărit de 1,5 milioane de privitori din toată ţara şi de aproape 270.000 de tineri.

Postul Dogan a scăzut, în principal, după finalul show-ului de talente. Cu toate acestea, indiferent dacă vorbim de intervalul Survivor sau de intervalul Românii au talent, diferenţa dintre Pro TV şi Kanal D a fost considerabilă, potrivit Paginademedia.ro.