JO face striptease pentru Florin Călinescu. Artista s-a înroșit toată

JO face striptease pentru Florin Călinescu, în ultimul episod din serialul Profu`. Artista, pe numele ei real Ioana Anuța, s-a înroșit, s-a fâstâcit, dar până la urmă a reușit, chiar dacă a mărturisit că i-a fost extrem de ruşine.

22 apr. 2021, 18:40
JO face striptease pentru Florin Călinescu. Artista s-a înroșit toată
JO face striptease pentru Florin Călinescu

JO face striptease pentru Florin Călinescu. Rebecca, personaj interpretat de Jo, are de jucat câteva secvențe dificile. În film, eleva de 17 ani se angajează într-un bar de striptease unde va trebui să danseze la bară în fața unui procuror (personaj interpretat de Florin Călinescu).

JO face striptease pentru Florin Călinescu

Emoțiile nu au lipsit deloc, ba din contră, JO a mărturisit că s-a înroșit toată și i-a fost rușine, dar a avut noroc cu echipa care i-a fost alături și a încurajat-o să ducă scena la bun sfârșit.

De altfel, acesta este primul și ultimul episod din acest sezon în care apare juratul de la „Românii au talent”.

Citeşte şi: Florin Călinescu, mărturisiri dureroase despre familie: „Bunicul a murit la Stalingrad, nu i-au adus rămăşiţele acasă”

Ilinca Vandici, poreclită de Florin Călinescu

Juratul de la Românii au talent a făcut un comentariu răutăcios la adresa prezentatoarei, după ce Andra a lăudat pentru faptul cum arată. Totul s-a întâmplat în timpul emisiunii de la Pro TV.

În timp ce se afla pe platourile de filmare de la “Românii au talent”, actorul a purtat o mini discuţie cu Andra, despre prezentatoarea de la Kanal D. În opinia actorului, Andreea Tonciu are un corp mult mai frumos decât cel al prezentatoarei de la “Bravo, ai stil!”.

Cântăreaţa şi-a exprimat admirația pe care o are față de Ilinca Vandici: “Ce corp frumos are Ilinca Vandici”, a afirmat Andra, iar Florin Călinescu a avut o reacție destul de răutăcioasă. Actorul a spus: “Cine? Ah, «Crăcă» i se zice între băieți” (n.r bărbaţii celebri din România)

Surprinsă de replica colegului ei, Andra Măruță i-a cerut explicații și a spus: “Cum?!”, iar Florin Călinescu i-a explicat: “Adică îi cade mingea de baschet dintre genunchi, dacă o pui să o strângă. Și Tonciu are corp mișto”.