Motivul pentru care Andra nu se pozează niciodată în costum de baie: „Nu îmi fac, nu îmi face plăcere”

În pofida talentului uriaş şi a succesului de care se bucură, Andra a rămas o cântăreaţă modestă, căreia nu-i place să iasă în evidenţă cu lucruri extravagante. Artista a mizat întotdeauna pe naturaleţe, acesta fiind cu siguranţă încă unul dintre lucrurile apreciate de public, pe lângă talent.

17 ian. 2023, 09:44
Motivul pentru care Andra nu se pozează niciodată în costum de baie: „Nu îmi fac, nu îmi face plăcere”

Nu a apelat la intervenţii estetice, nici nu a apărut vreodată în ţinute sumare. Asta incluzând costumele de baie. Artista spune că apariţiile în costume de baie i se par mult prea intime, acesta fiind motivul pentru care nu-şi postează niciodată poze în astfel de ipostaze.

De ce nu se pozează Andra niciodată în costum de baie

În costum de baie nu am fotografii, nu îmi fac, nu îmi face plăcere să mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime! Nu ştiu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place”, a recunoscut Andra Măruță, acum ceva timp, în spațiul public.

Singurele poze în care Andra a apărut în costum de baie sunt cele suprinse de paparazzii Cancan pe plajă, în anul 2007. Andra şi Măruţă se aflau atunci într-o escapadă la malul mării. Artista a fost surprinsă într-un costum de baie colorat din două piese. Avea un corp de invidiat, fiind slabă, înaltă, dar cu forme frumoase!

Citeste si Un nou război a izbucnit în showbiz. Andra și Raluka sunt la cuțite. Ce s-a întâmplat între cele două

Andra, 100% naturale

După cum lesne se poate vedea, Andra este naturală 100%: nu a apelat la silicoane, nici la acid în buze, nici la injectări în riduri. Nu a apelat nici măcar la cele mai simple proceduri, căci s-a considerat mereu norocoasă că Mama Natură a fost generoasă cu ea.

Cu toate acestea, acum ceva timp, Andra a declarat că nu exclude ca pe viitor să apeleze la câteva injectări pentru a păcăli bătrânețea.

Păi, cum ai spus și tu, am avut noroc ca Mama Natură să țină cu mine, nu m-am schimbat mult și nu am simțit deci nevoia să fac mici ajustări. Folosesc cosmetice de calitate, sigur ajută și ele. Dar nu exclud asta pe viitor. Poate peste 10 ani voi vrea o intervenție sau injecții ca să mă simt mai bine când mă uit în oglindă, însă nu știu cum aș trece peste frica mea de ace și bisturiu. Sunt îngrozită de ele. Ar trebui să fiu foarte, foarte motivată să mă las pe mâinile unui medic”, a dezvăluit Andra în urmă cu mai mulţi ani.

Citeste si Legătura neştiută dintre Andra şi soţia lui Adrian Corduneanu. „Beleaua” nu-şi mai încape în piele de bucurie