Andra și Cătălin Măruță, pregătiți să-și mărească familia. Artista aruncă bomba despre al treilea copil: „Este o provocare”

Andra și Cătălin Măruță sunt printre cele mai solide cupluri din showbiz. Au o căsnicie frumoasă, au doi copii isteți, pe Eva și David, și au reușit să fie o familie exemplu pentru publicul din România.

28 feb. 2023, 21:31
Andra și Cătălin Măruță, pregătiți să-și mărească familia. Artista aruncă bomba despre al treilea copil: „Este o provocare”

Mulți fani se întreabă tot mai des dacă Andra și Cătălin Măruță, amânodi familiști convinși, își mai doresc copii. Artista a mărturisit că nu au făcut planuri în acest sens, dar, în același timp, nici nu exclude să aibă un al treilea copil.

„Deja m-am obișnuit, pot să îmi fac și un tricou cu: „Pe când al treilea copil? Eu nu mă pot supăra, oamenii sunt curioși, se vede că ne place viața de părinți, probabil că este o întrebare care le vine natural. Nu simt o presiune, ci doar curiozitate și pot să spun de multe ori același lucru: nu știu ce și cum va fi. Nu excludem varianta, nici nu avem în plan acest lucru”, a mărturisit artista pentru Viva.ro.

Citește și Cătălin Măruță a împlinit 45 de ani. Mesajul emoționant transmis de Andra: „Locul nostru este împreună”

Andra e o mamă model și are grijă să-și educe frumos copiii și să le ofere tot ce au nevoie. „N-aș zice că sunt mereu cu zâmbetul pe buze și cred că e de înțeles că avem și momente mai stresante, când suntem obosiți, supărați, frustrați. Este o provocare să fii mamă, dar fac tot ce pot ca ei să se simtă iubiți și înțeleși. Dacă nu reușesc în orice moment, sper ca ei să știe că și mami este om și să mă ierte.

Au fost, desigur, și încă sunt momente când îmi este greu: să fiu departe de ei este mereu dureros. De aceea, fac un efort și plec imediat după un concert, chiar dacă sunt în alt oraș, chiar dacă se termină la 2 dimineața, pentru a ajunge acasă când ei se trezesc. Uneori, lumea mă întreabă de ce nu plecăm în vacanțe fără copii. Motivul este acesta: nu putem să stăm fără ei”, a mai povestit Andra pentru sursa citată.

Citește și Andra a făcut show în avion şi a ridicat toţi pasagerii în picioare. Clipul a devenit viral: „La înălţime”