Andra şi Alina Ceuşan, desfiinţate de Oana Zăvoranu: „Nu face doi bani şi vă spală creierele”

Oana Zăvoranu nu se opreşte. A început cu Oana Roman, Adelina Pestriţu, Cătălin Botezatu şi continuă cu Andra şi Alina Ceuşan. Vedeta a fost întrebată de prietenii virtuali ce părere are despre cântăreaţă şi a răspuns fără menajamente.

RomaniaTV.net
10 nov. 2020, 10:44
Andra şi Alina Ceuşan, desfiinţate de Oana Zăvoranu: „Nu face doi bani şi vă spală creierele”

O consideră pe Andra un artist cu voce bună, însă cu melodii mediocre. Cel mai mare defect al ei este soţul său, Cătălin Măruţă, este de părere bruneta.

Neinteresantă ca personaj monden, voce bună, melodii mediocre în proporție mare, dar un artist serios și muncitor, de bun simț. Cel mai mare defect: Măruţă„, a spus Oana Zăvoranu despre Andra, într-un dialog cu fanii, în mediul online.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu o face PRAF pe Adelina Pestriţu: „Ai avut COVID-19 până la urmă? După ce ai încasat „caşcavalul”, ţi-ai adus aminte”

 Despre Alina Ceuşan spune că este „murdărită de engleză pe la gură” şi nu face doi bani. „Aia de o confund cu alta la fel? Doar că și asta e ”murdărită” de english pe la gură și vă face să credeți că viața e numai șampanie și iahturi. Nu face doi bani și vă spală creierele cu dero„, a mai spus vedeta despre Alina Ceușan.