Cătălin Măruță a împlinit 45 de ani. Mesajul emoționant transmis de Andra: „Locul nostru este împreună”

Cătălin Măruță a împlinit 45 de ani, iar familia, prietenii și cei care îl îndrăgesc i-au făcut urări care mai de care emoționante. Prezentatorul se află în concediu medical, după ce a suferit o operație la genunchi.

27 ian. 2023, 21:38
Cătălin Măruță a împlinit 45 de ani. Mesajul emoționant transmis de Andra: „Locul nostru este împreună”
Cătălin Măruță a împlinit 45 de ani

Cătălin Măruță a împlinit 45 de ani și a fost sărbătorit de soția lui, Andra, dar și de cei doi copii. Această aniversare este mult mai diferită față de celelalte, întrucât celebrul prezentator se află acasă, într-o amplă recuperare.

Citește și: VIDEO Andra a făcut show în avion şi a ridicat toţi pasagerii în picioare. Clipul a devenit viral: „La înălţime”

Cătălin Măruță a împlinit 45 de ani

Andra și Cătălin Măruță au arătat întotdeauna tuturor cât de mult se iubesc și cât este de solidă relația dintre ei doi, iar mesajul postat de artistă chiar de ziua partenerului său de viață dovedește acest lucru.

La mulți ani, sufletul meu! Sunt recunoscătoare că ne-am găsit, că ne-am văzut și am știut amândoi că locul nostru este împreună. Să fii sănătos și fericit, să ne bucurăm împreună de copii, dar și de nepoți și de strănepoți, într-o zi!”, a fost mesajul pe care Andra i l-a transmis lui Măruță, de ziua sa de naștere.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Eva, urare amuzantă pentru tatăl ei

Micuța i-a urat tatălui ei să se recupereze cât mai curând după operație, printre altele. Totodată, Eva a ținut să-i spună prezentatorului TV că este în vârstă. “Astăzi împlinești 45 de ani. Ești bătrân, fără supărare! La mulți ani! Tati, te iubesc și ești cel mai bun tată din lume! Sper să te faci bine cu recuperarea. Mereu cu chef de joacă, răbdător și amuzant. Te iubesc!”, a fost mesajul fiicei lui Cătălin Măruță.

Și David a avut o urare pentru tatăl său, de care este foarte atașat. Băiatul în vârstă de 11 ani speră ca cei doi să aibă parte de cât mai multe călătorii împreună.