Andra și Cătălin Măruță, vacanță de lux în Dubai. Fanii au reacționat imediat: „L-ai luat și pe Jean de la Craiova?”

Andra și Cătălin Măruță și-au făcut bagajele și au plecat în Dubai, unde s-au bucurat de o vacanță de vis, alături de cei doi copii ai lor, David și Eva. Comentariile răutăcioase la adresa celor două vedete nu au lipsit, însă.

05 feb. 2024, 16:35
Andra și Cătălin Măruță, vacanță de lux în Dubai. Fanii au reacționat imediat: „L-ai luat și pe Jean de la Craiova?”
Andra și Cătălin Măruță, vacanță de lux în familie, în Dubai

Andra împreună cu soțul Cătălin Măruță și cei doi copii, David și Eva, au mers recent într-o vacanță, în Dubai. Artista a postat pe pagina sa de Instagram un videoclip, în dreptul căruia a scris: „Fiecare vizită în Dubai este o doză unică de magie”.

Familia a petrecut acolo o binemeritată vacanță, cu soare, nisip fin și o mare care te invită să o încerci. Fanii cântăreței au lăsat imediat comentarii de apreciere. „Bună seara, Andra scumpă minunată și drăguță. Mulțumesc frumos pentru clipul video. Te iubesc mult Ești foarte frumoasă, dulce și scumpă”, i-a transmis un internaut. „Am și eu o micuță întrebare, nu te doare spatele de la câtă frumusețe duci”, a fost un alt comentariu. „Vacanță la superlativ! Meritați toți din plin. Foarte frumoasă, tonus foarte bun, ne încarci cu energie pozitivă”, a mai scris un internaut.

Citește și: Ce etnie are Andra, soția lui Cătălin Măruţă: „Pai cum să cânt așa frumos, dacă nu eram…?”

Însă, nu au lipsit nici comentariile răutăcioase: „L-ai luat și pe Jean de la Craiova” sau „Aleargă mai mult să slăbești”, a fost un alt mesaj care a dat startul unui val de reacții dure din partea internauților.

După ani de glume, Jean de la Craiova și Cătălin Măruță au reacționat cu privire la asemănarea dintre cântăreț și fiul prezentatorului. Asemănarea dintre Jean de la Craiova și David a generat un val de comentarii în mediul online, astfel că ambele părți au fost nevoite să dezmintă acest subiect.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Totul a pornti de la un colaj cu artistul și fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță, apărut prima dată la Cronica Cârcotașilor de la Prima TV. Glumele au continuat până în ziua de azi, dar Andra și Cătălin au preferat să nu alimenteze suvbiectul, dar anul acesta, după apariția Evei în „Tati part-time”, subiectul a revenit în atenția publicului.

„Terminaţi cu prostiile astea, cu Andra, copilul, e prea mult, multă istorie. Nu e bine, se supără şi oamenii, voi să fiţi în locul lor, nu e nasol? Nu am nicio treabă, oamenii seamnă între ei ce treabă să am eu? Vă pupă Jean!”, a transmis Jean.

„Legat de fotografia care circulă pe net. Oameni buni, poate unii dintre voi sunt părinți, poate unii dintre voi au părinți normali. Adică părinți care se duc la muncă, părinți care își văd de treaba lor, care se gândesc să aibă grijă de copii etc. Și pentru oamenii care scriu că David seamănă cu Jean de la Craiova, pentru voi este o satisfacție, este o bucurie, vă ajută pe voi treaba asta, vă face să vă simțiți mai bine?”, a spus Cătălin Măruță.

Citește și: Cum i-au bârfit Andra şi Cătălin Măruţă pe Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil la restaurant. „Ăştia nu ştiau că sunt în baie şi îi aud!”

În vara anului trecut, atunci când Andra a postat videoclipuri dintr-o vacanță, a fost criticată dur de fani. Vedeta se afla pe un vas de croazieră alături de copiii săi. Familia Măruță plecase într-o croazieră de lux, pe unul dintre cele mai mari vase din lume: Simphony of the Seas. Vasul a pornit din Barcelona într-o croazieră în Mediterană.

Fanii au criticat-o dur pe Andra, susținând că atât ea, cât și Cătălin Măruță fac toate aceste lucruri pentru bani: „Toate astea le faceți pentru bani… ce păcat, o copilărie faină, dar totodată totul pare forțat, în fața camerei, de mici ați dat de gustul banilor… nimic natural și pentru vârsta voastră!”, a spus una dintre persoane, făcând referire la modul în care cei doi își expun copiii pe internet.