Andra va cânta Imnul României la meciul cu Elveţia. Tricolorii joacă pentru locul 1 în Grupa I

Andra, una dintre cele mai iubite artiste din România, va aduce energia și speranța fotbalului pe Arena Națională, cântând imnul țării la meciul cu Elveția. Federația Română de Fotbal a anunțat oficial că Andra va fi vocea care va înălța "Deșteaptă-te, române!" în deschiderea partidei care va decide câștigătoarea Grupei I în preliminariile EURO 2024.

20 nov. 2023, 21:32
Andra va cânta Imnul României la meciul cu Elveţia. Tricolorii joacă pentru locul 1 în Grupa I
Andra va cânta Imnul României la meciul cu Elveţia. Tricolorii joacă pentru locul 1 în Grupa I

Andra va cânta Imnul României la meciul cu Elveţia. Cu aproximativ 50.000 de români așteptați în tribune, atmosfera se anunță a fi una plină de pasiune și susținere pentru echipa națională, mai ales că România s-a calificat recent la Campionatul European din 2024 după o victorie impresionantă împotriva Israelului, cu scorul de 2-1.

Andra, care a mai cântat Imnul României pe Arena Națională în 2019, va oferi din nou un cadru memorabil pentru suporterii tricolori. „Fotbalul are incredibila putere de a ne umple de energie, de speranţă, de a ne face să visăm cu toţii acelaşi vis. Sunt foarte fericită pentru că tricolorii au reuşit să se califice la Campionatul European, au făcut fericiţi milioane de români pasionaţi de fotbal! Si sunt foarte bucuroasă că voi fi alături de ei şi de o ţară întreagă la meciul cu Elveţia, când împreună vom cânta imnul României”, a declarat Andra, conform site-ului oficial al FRF.

Citeşte şi: Tragerea la sorţi a grupelor Euro 2024 are loc pe 2 decembrie. Cu cine poate pica România

Deși ambele echipe sunt deja calificate pentru EURO 2024, meciul cu Elveția determină cine va ocupa primul loc în Grupa I, oferind avantaje în tragerea la sorți a grupelor turneului final. Cu România având două puncte în plus față de Elveția, 19 faţă de 17, o remiză le-ar asigura tricolorilor primul loc.

Andra, fără a solicita vreo recompensă financiară pentru participarea sa, va împărtăși momentul cu fanii și va contribui la atmosfera festivă de pe Arena Națională. Este un gest apreciat în contextul în care artista a mai cântat gratis în trecut, în cadrul unui eveniment la care Simona Halep și-a prezentat trofeul de la Wimbledon 2019.

Citeşte şi: România, la Euro 2024. Edi Iordănescu: „Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a auzit rugăciunea”