Andrea Bănică, dezvăluiri de pe vremea când a pozat în Playboy. „Mi-au scos bikini în fotoshop” FOTO

Andreea Bănică a pozat în Playboy acum 9 ani. Soţul şi tatăl ei au convins-o să pozeze în revista de bărbaţi.

17 oct. 2019, 19:05

„Inițial n-am vrut să pozez. Eu nu făcusem niciodată plajă topless până atunci, deși am fost crescută la mare, la Techirghiol. La mine era așa, totul până la lenjeria intimă. Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă. Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez. Dar ședința foto a fost un șoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de față decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în photoshop”, a spus Andreea Bănică, scrie click.ro.

Citeşte şi Scandalul dintre familia Andreei Bănică şi Alex Velea a pornit de la BANI. Suma pentru care s-au rupt relaţiile între naşi şi fin

Andreea Bănică crede că arată mai bine acum

„La apariția mea în Playboy, nu eram așa de dezvoltată. Sinceră să fiu, îmi place mai mult de mine astăzi dezbrăcată decât îmi plăcea atunci. M-am schimbat mult de atunci, m-am dezvoltat fizic și am crescut mult de atunci, mintea mea e diferită acum”, a explicat Andreea, adăugând „Îmi spune multă lume că poate mă îmbrac prea sexy pentru vârsta mea, că sunt mamă, am doi copii, dar știți ceva, voi purta minijup cât voi arăta bine”.