Andrea Bocelli s-a simţit "umilit şi jignit" de regulile anti-Covid din Italia: "Nu am comis vreo crimă"

Publicat: Marţi, 28 Iulie 2020 21:36 // Actualizat: Marţi, 28 Iulie 2020 21:39 // Sursa: romaniatv.net

Andrea Bocelli s-a arătat extrem de revoltat împotriva regulilor impuse de autorități împotriva Covid-19. Cântărețul italian se plânge că s-a simțit „umilit și jignit” .

Nu am putut ieși din casă chiar dacă nu am comis nicio crimă, a spus Bocelli. El a recunoscut, de asemenea, că nu s-a supus restricțiilor și a crezut că gravitatea pandemiei a fost exagerată, relatează BBC NEWS.

Afirmațiile sale au suprins pe multă lume, întrucât devenise un simbol al unității naționale în perioada cea mai dificilă pentru Italia. În duminica Paștelui, Bocelli a cântat singur în fața Domului din Milano, în fața unei piețe pustii, spectacolul fiind transmis live și devenind unul din viralele pandemiei.

Citeşte şi: Concertul tenorului Andrea Bocelli, la Domul din Milano, a stârnit lacrimile a milioane de oameni

Bocelli a făcut afirmațiile la o conferință găzduită de Senatul Italiei, la care au participat politicieni din opoziție, inclusiv Matteo Salvini, liderul partidului de extremă dreaptă din Italia. În timpul discursului său, Bocelli, de 61 de ani, a spus că nu a respectat regulile din carantină pentru că nu credeam că este corect sau sănătos să stau acasă la vârsta mea. 

Am o anumită vârstă și am nevoie de soare și vitamina D.” Bocelli a sugerat, de asemenea, că alți cetățeni ar trebui să „refuze să respecte regulile. Să refuzăm să respectăm această regulă. Să citim cărți, să ne mișcăm, să ne cunoaștem, să vorbim, să dialogăm”.

Bocelli, care are trei copii din cele două căsătorii, a criticat, de asemenea, abordarea guvernului italian în ceea ce privește redeschiderea școlilor.

„Am o fiică în vârstă de opt ani și este de neconceput că acești copii vor trebui să meargă la școală separați de o bucată de plexiglas și ascunși în spatele unei măști. 

Este de neconceput ca școlile să fie închise atât de repede și cu aceeași viteză să fie redeschise cluburile de noapte, unde tinerii nu merg să învețe, ci să-și zdruncine creierul., a mai spus el.

Ulterior, Bocelli a spus că toate comentariile sale au fost „greșit înțelese”, și a mai adăugat că fundația sa a ajutat multe persoane care s-au luptat cu virusul.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Andrea Bocelli coronavirus coronavirus italia pandemie coronavirus
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8746
RON
20 Oct
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H