Andreea Antonescu a avut parte de o surpriză uriașă, imediat după ce a născut: „Tensiunea mi-a crescut la 18”

Andreea Antonescu, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, a vorbit despre surpriza pe care i-a făcut-o Sienna, fiica ei cea mare.

04 iun. 2023, 08:57
Andreea Antonescu a avut parte de o surpriză uriașă, imediat după ce a născut: „Tensiunea mi-a crescut la 18”
Andreea Antonescu a avut parte de o surpriză neașteptată atunci când a născut

Andreea Antonescu este o artistă iubită, cu un caracter sensibil și blând. Invitată la podcastul lui Radu Țibulcă, vedeta a vorbit despre viața ei, dar și despre tristețea pe care o resimte din cauza plecării fiicei sale în SUA, la tatăl ei, pentru studii.

Citește și: Andreea Antonescu dezvăluie totul despre relația cu tatăl său: „Tata mă trimitea pe scenă nemachiată. Îmi spunea: Ești capabilă să faci asta?”

Însă, artista nu s-a opus niciodată acestui lucru, chiar dacă îi este foarte greu, fiind vorba de dorința fiicei ei.

„Sienna, în momentul de față studiază în America. A fost alegerea ei, visul ei. Și am zis că oricât de mult m-ar durea pe mine sufletul. Pentru că numai mama să nu fii cu sufletul împărțit pe două continente. Cel mai mult mă interesează fericirea ei. Iar ea este cu mama mea acolo. Dar faptul că prin mine a avut șansa de a studia ce își dorește în Los Angeles, pentru mine e mare lucru. Sienna urmează să vină în vacanța de vară în România”, a povestit Andreea Antonescu.

Citește și: Andreea Antonescu şi-a răsfăţat fiica cea mare, de ziua ei. Cum a suprins-o vedeta şi ce cadou i-a făcut

Sienna i-a făcut o surpriză uriașă vedetei, fiind prezentă lângă ea după naștere. A intrat în rezerva Andreei Antonescu, lucru la care artista ni se aștepta, pentru că nu mai vorbise cu micuța de două zile.

„Eu am avut unul dintre șocul vieții mele. Nu am știut că Sienna va veni la mine la maternitate si am încercat să vorbesc cu ea în ultimele 48 de ore înainte să nasc. Mama a evitat să mi-o dea la telefon, eu fiind si sub presiunea hormonilor nu m-am gândit nicio secundă că îmi vor face ce mi-au făcut. A venit și a intrat la mine în rezervă. La jumătate de oră după ce am născut, moment în care tensiunea mi-a crescut la 18”, a povestit artista.