Andreea Antonescu şi-a răsfăţat fiica cea mare, de ziua ei. Cum a suprins-o vedeta şi ce cadou i-a făcut

Andreea Antonescu a fost în America, acolo unde se află fiica ei cea mare, Sienna. Andreea şi-a suprins fata, chiar de ziua ei, cea mică neştiind că va fi însoţită la eveniment chiar de mama ei.

27 mai 2023, 00:06
Andreea Antonescu şi-a răsfăţat fiica cea mare, de ziua ei. Cum a suprins-o vedeta şi ce cadou i-a făcut

Andreea Antonescu i-a făcut o frumoasă supriză fiicei ei, Sienna, chiar în ziua în care puştoaica a împlinit 12 ani.A fost  o petrecere cu prietenii și colegii, cu două torturi, unul de ciocolată și unul de fructe, şi cu multă relaxare.

Citeşte şi Scandalul continuă şi după Eurovision. Theodor Andrei iese la atac: ”N-am avut voie să comentez nimic”

„Sienna este născută pe 24 mai, dar am sărbătorit-o duminică, pe 21 mai, în America. Nu a știut că vin în State și s-a bucurat foarte tare. Îi Mulțumesc în fiecare secundă lui Dumnezeu pentru cele două minuni pe care mi le-a dat! Sienna este deja o domnișoară superbă, mai înaltă decât mine, deșteaptă, înțeleaptă, bună și blândă! Nu știu când au trecut toți acești 12 ani, dar mă bucur că până în prezent mi-am îndeplinit dorința, de a fi cea mai bună prietenă a ei înainte de toate! Mă simt binecuvântata!”, a mărturisit emoționată, Andreea Antonescu pentru Ciao.ro.

Citeşte şi Iubirea secretă a Tinei Turner! Cine este cântărețul celebru care i-a pus capac Reginei Rock’n’Roll

Andreea a dus-o pe Sienna la shopping, lăsând-o pe sărbătorită să îşi facă toate poftele. Dar, cel mai frumos cadou nu a fost unul material.

„Mi-a spus că cel mai frumos cadou a fost prezența mea acolo, lângă ea! Am mers cu ea la shopping și i-am cumpărat tot ce și-a dorit. I-am făcut o carte personalizată și o felicitare în care i-am scris câteva rânduri din suflet”, a povestit Andreea Antonescu.