Andreea Antonescu dezvăluie totul despre relația cu tatăl său: „Tata mă trimitea pe scenă nemachiată. Îmi spunea: Ești capabilă să faci asta?”

Andreea Antonescu a făcut dezvăluiri șocante despre modul în care a fost educată de tatăl ei. Aceasta a avut parte și de o serie de provocări lansate de părintele său.

01 iun. 2023, 09:39
Andreea Antonescu dezvăluie totul despre relația cu tatăl său: „Tata mă trimitea pe scenă nemachiată. Îmi spunea: Ești capabilă să faci asta?”
Andreea Antonescu dezvăluie totul despre relația cu tatăl său: „Tata mă trimitea pe scenă nemachiată. Îmi spunea: Ești capabilă să faci asta?”

Andreea Antonescu este celebra colegă de trupă a Andreei Bălan, cele două colaborând încă din copilărie. Amândouă au fost puse în lumina reflectoarelor încă de la o vărstă fragedă, ceea ce  a avut un impact destul de mare asupra copilăriei lor. Artista a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la modul în care s-a apropiat de muzică, dar și despre eforturile și sacrificiile pe care a trebuit să le facă pentru a-și îndeplini visul. Aceasta a explicat că a avut o chemare evidentă către muzică și că nu a fost ceva complicat pentru ea să se dedice muzicii, dat fiind că era extrem de pasionată. Totuși, aceasta a subliniat că o importanță uriașă a avut și faptul că tatăl ei a îndrumat-o și i-a oferit o educație cu totul aparte, care a făcut-o să fie rațională și cu picioarele pe pământ.

Citește și: Andreea Antonescu şi-a răsfăţat fiica cea mare, de ziua ei. Cum a suprins-o vedeta şi ce cadou i-a făcut

Andreea Antonescu a fost invitată la podcastul Ameritat cu Nasrin, unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre cariera ei în domeniul muzical și despre obstacolele pe care le-a întâmpinat. Totuși, aceasta a subliniat că a existat un factor care a influențat total drumul ei în viață, este vorba despre tatăl său. Acesta a îndrumat-o în direcția potrivită și a învățat-o să fie un om mai bun, dar și un profesionist desăvârșit. În primă fază, tatăl Andreei Antonescu nu a fost de acord să o lase să urmeze acest trase profesional, însă cu puține insistențe  din partea mamei și ale buncii, acesta a lăsat garda jos. Din acel moment, el a susținut-o necondiționat pe acest drum.

Andreea Antonescu a vorbit despre copilărie

„Eu de când mă știu, de la primele amintiri, de la 3 ani, mi-am dorit atât de mult să cânt încât nu a existat vreodată corvoada asta să am de ales…aveam varianta de a mă juca în fața blocului cu copiii sau aveam varianta de a avea un spectacol, concert în Galați, și atunci mă duceam cu toată inima și tot sufletul, iar în principal mă duceam cu toată inima la ce însemna pregătire în chestia asta, era wow pentru mine să merg la Radio Galați și să înregistrez două melodii, sau să intru la Palatul Copiilor, unde erau destul de greu și ghici ce, după două săptămâni mi se dăduse o piesă pe care urma să o cânt într-un spectacol. Sunt multe lucruri de care lumea nu știe, cum ar fi faptul, spre exemplu, că în clasa a 5-a mi s-a oferit ocazia de a cânta cu estrada Teatrului Muzical din Galați și am avut un an în care aveam concert seară de seară cu trupă live, eu fiind foarte micuță la acea vreme. Eu îmi doream chestia asta, nu a fost ceva forțat.”, a spus vedeta.

Andreea Antonescu a avut parte și de provocări lansate de către tatăl ei, una dintre ele fiind ca aceasta să se urce pe scenă nemachiată, asta în contextul în care Andreea Bălan era plină de sclipici. Tatăl artistei era inginer de profesie, ceea ce însemnă că avea o viziune mult mai strictă asupra vieții și a educației. Acesta a folosit tot felul de metode pentru a o educa ca la carte pe Andreea Antonescu.

„Erau momente în care tata mă trimitea pe scenă nemachiată, de tot. Îmi spunea „Tu ești la fel de tare, sau dacă nu ești, trebuie să fii, dincolo de această caroserie. Andreea, caroseria se strică, se duce, sunteți femei. Indiferent de ce pui pe tine sau nu, tu trebuie să te ridici sau să cobori la un anumit nivel. Ești capabilă să faci asta?”. A fost șocant pentru mine prima dată. Când am intrat în scenă și era Andreea lângă mine, iar Andreea era plină de sclipiciuri, iar eu nu aveam absolut nimic. Știi care era lucrul pe care l-am făcut? M-am ambiționat atât de tare și am dat de trei ori mai mult din mine pentru a putea suplini acel make-up. Realitatea este una singură- e o caroserie, se duce.”, a mai adăugat artista.

Citește și: De ce nu-i spune Andreea Antonescu primei sale fiice de despărțirea de Victor Vrînceanu: „Este greu să nu dezamăgești un suflet curat și sincer”