Andreea Antonescu a dat vestea tuturor. Ce le-a împărtășit aceasta urmăritorilor săi

Andreea Antonescu este în culmea fericirii și asta pentru că în câteva luni va deveni mamă pentru a doua oară. Aceasta și-a anunțat fanii despre sexul bebelușului și asta pentru că în ultimul timp toată lumea o întreba acest lucru. Iată că le-a oferit și răspunsul.

14 nov. 2022, 11:40
Andreea Antonescu a dat vestea tuturor. Ce le-a împărtășit aceasta urmăritorilor săi

Andreea Antonescu este în culmea fericirii și asta pentru că în câteva luni va deveni mamă pentru a doua oară. Cântăreața își ține la curent fanii cu tot ce este nou, așa că a hotărât și de această dată să le mărturisească dacă va avea fetiță sau băiat, mai ales că fanii așteptau de ceva vreme această veste.

Andreea Antonesccu a anunțat sexul copilului

În doar câteva luni își va vedea visul cu ochii și asta pentru că urmează să devină mamă pentru a doua oară. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, aceasta și-a anunțat fanii cu privire la sexul copilului.

,,După cum bine știți, îmi place să împărtășesc cu voi cele mai importante vești din viața mea. Eu și Victor Vrînceanu suntem fericiți, emoționați și mândri totodată să vă transmitem că urmează să fim părinții unei minunății de fetiță!Te așteptam cu nerăbdare, iubita noastră”, a spus aceasta.

Fanii imediat au reacționat și s-au bucurat pentru ea, urându-i naștere ușoară și felicitând-o. Postarea cu pricina a strâns mii de like-uri semn că fanii au apreciat din plin vestea pe care aceasta le-a dat-o.

Andreea Antonescu a decic ca de această dată Andreea Bălan să nu mai fie nașă pentru fetița ei

Cântăreața a hotărât ca de această dată buna ei prietenă, jumătatea blondă a trupei Andre să nu mai fie nașa celui de-al doilea copil. Mai exact, Andeea Bălan este nașa de botez a fiicei sale, Sienna, pe care Andreea Antonescu o are din căsătoria cu Traian. De mai bine de un an, Andreea Antonescu pare că și-a găsit cu adevărat sufletul pereche și asta pentru că se iubește cu un jurnalist celebru. Povestea de iubire a ajuns destul de departe și asta pentru că aceasta a hotărât să-i dăruiască acestuia un copil. Deși după despărțirea de tatăl Siennei, aceasta a mai avut o relație cu un tânăr om de afaceri, cei doi și-au spus adio, iar Andreea Antonescu nu a comentat prea mult pe această temă.

 

Citește și: Primul film despre Mihai Viteazul, după 45 de ani. Vasile Oltean, „preotul cu sclipire de geniu”, a studiat documente ascunse timp de sute de ani | EXCLUSIV

Citește și: Fața tristă a stațiunii Mamaia: Cazinoul inaugurat de Casa Regală zace în paragină (FOTO) | EXCLUSIV